Відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько нещодавно здивувала всю країну шокуючими політичними планами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, вона вже встигла заявити, що йде у велику політику та збирається приєднатись до команди глави політичної партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Більше того співачка розповіла, що саме заради політичних амбіцій вона тимчасово залишає співочу кар'єру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

“Жоден з тих артистів не залишав свою кар’єру заради політики. Я поки завершила свою співочу кар’єру і маю великі плани. Для мене головне зараз – це політика”, – сказала Приходько.

Крім того вона також відзначила, що перебувала на великій сцені близько 20 років свого життя, тому багато, що вже пройшла.

“Я віддала музиці 20 років, мені прикро, що зараз багато обурилися. Я розумію, що музика – це моє життя, але я хочу змін в державі. Я не хочу нікого обманювати, тому і залишила музику. Співати веселих пісень, а потім вирішувати долі людей я не можу “.

Також Приходько відзначила, що відразу ж після розголосу її політичних планів дуже багато людей почали її відмовляти від цього.

“Я вже третій день це відчуваю на собі. Особливо це не дуже приємно чути від друзів. Але, напевно, так треба. Я хочу подивитися, що вони будуть говорити після перших моїх кроків. Мене вже труїли раніше, коли було "Євробачення", коли мене дискваліфікували. І що про мене говорили в Росії, коли я почала їздити на фронт. Тому я готова", – заявила співачка.

Разом з тим варто відзначити, що звістка про те, що українська співачка та волонтер Анастасія Приходько йде у політику, поставила фанатів у глухий кут.

Дехто з них не впевнений, що "Батьківщина" та Юлія Тимошенко зокрема – гарна компанія для артистки з патріотичними настроями. Інші напротивагу опонентам навпаки підтримали її, побажали удачі.

“Обдумуючи своє майбутнє, я прийшла до висновку, що як політик я отримаю більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України”, – написала Приходько у своєму Facebook.

У мережі ця заява спровокувала небувалий ажіотаж, українці не можуть повірити у те, що Приходько говорила серйозно. Одні ставлять хрест на її сценічному майбутньому, дехто ж натякає на закономірність такого рішення:

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до тих, хто п'ять років обіцяє "жити по-новому".

Як повідомляв "Знай.ua", українцям нагадали про знаменитостей, загиблих у пекельних ДТП.

Також "Знай.ua" писав, про найяскравіші моменти десятого ефіру "Танці з зірками", було гаряче як ніколи.

Я вважаю, що Юлія Володимирівна: Приходько зробила гучну заяву на адресу Тимошенко