З кожним роком убивча статистика загиблих у ДТП зростає, гине все більше і більше людей, серед яких – і зірки.

ДТП
ДТП

У мережі згадали знаменитостей, які загинули унаслідок трагічних ДТП.

Марина Поплавська, 20 жовтня 2018 року

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рано-вранці 20 жовтня під Києвом сталася жахлива ДТП з пасажирським автобусом, який зіткнувся з вантажівкою МАЗ. Автобус перевозив артистів колективу “Дизель Шоу”. Марина Поплавська померла на місці, інші учасники колективу отримали численні травми.

Кузьма Скрябін, 2 лютого 2015 року

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Загибель улюбленого співака у ДТП стала для українців справжнім шоком, алде він, без перебільшення, був всенародним улюбленцем. Трагедія сталася 2 лютого 2015 року. Позашляховик музиканта зіткнувся з молоковозом в Дніпропетровській області, біля села Лозуватка. Причина трагедії досі викликає багато питань. Кузьма помер миттєво, так як вся сила удару припала на водійське місце.

Ігор Пелих, 8 травня 2009 року

О п’ятій годині ранку 8 травня 2009 загинув знаменитий український тележурналіст та ведучий Ігор Пелих. Йому було всього 35 років. Трагедія сталася в Києві, на перетині проспекту Перемоги з вулицею Дегтярівській. При обгоні Honda Accord, у якій їхав телеведучий, зачепила Volkswagen Passat, вилетіла на газон і врізалася в дерево. Двоє людей, в тому числі і Пелих, загинули на місці.

Анатолій Дяченко, 13 липень 2005 року

Зірка вітчизняного кіно і відомий гуморист Анатолій Дяченко трагічно загинув у віці 46 років 13 липня 2005 року в ДТП під Вишгородом. Разом зі своїм другом Анатолій повертався з риболовлі. За кермом був сам актор. До цього він не спав майже добу. За кермом у актора стався серцевий напад. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Удар припав на водійське місце – Анатолій Дяченко помер миттєво.

Ольга Бура, 30 травня 2004 року

30 травня 2004 року в ДТП загинула завжди усміхнена і неймовірно доброзичлива українська телеведуча Ольга Бура. Аварія сталася близько першої ночі на в’їзді до Києва з Бориспільської траси. Водій Ольги сильно перевищив швидкість, не впорався з керуванням і врізався в бетонну огорожу. Ольгу викинуло з машини. 27-річна телеведуча загинула на місці.

Нагадаємо, актриса з "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка постраждала в аварії, де загинула ведуча шоу Марина Поплавська, вперше прокоментувала смерть колеги.

Марина Поплавська
Марина Поплавська


Як писав раніше Знай.ua, актор "Дизель шоу" Євген Сморигін частенько грав "сценічного чоловіка" Марини Поплавської.

Дизель шоу
Дизель шоу


Також Знай.ua писав про те, що актриса популярного українського шоу "Дизель" Марина Поплавська, яка днями трагічно загинула в ДТП, народилася в невеликому містечку Новограді Житомирської області.