Нагадаємо, що 28 жовтня виповнюється рівно 9 днів з дня трагічної загибелі відомої гумористки, зірки "Дизель Шоу", педагога Марини Поплавської.

В українській столиці аторку називали Марина Францівна, а в рідному Житомирі вона залишилася Мар'яною. За словами близьких, зірка ніколи не забувала про школу.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Марина Поплавська довгі роки викладала українську мову і літературу в старших класах. У той час, коли вона була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира", у неї було повне робоче навантаження, навіть незважаючи на постійні "відрядження".

Про те, яким вона була вчителем і людиною, українським журналістам розповіли колеги Поплавської по житомирській школі №33.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Марина Поплавська
Марина Поплавська

"Без дітей я не зможу"

"В крайніх випадках Мар'яна Францівна брала відпустку за свій рахунок. Коли ж вона стала учасницею проекту "Дизель Шоу", працювати з повним педагогічним навантаженням було неможливо, - розповідає директор школи Йосип Павлович Осницький. - "Вона прийшла до мене порадитися, як бути. Я запитав її: "Мар'яна, ти зможеш жити без школи?". Вона відповіла: "Ні. Без дітей я не зможу".

"Ми залишили за нею 6 годин на тиждень. Уроки проводила в понеділок і вівторок. Це були яскраві, змістовні уроки. Учні її обожнювали", - розповів директор школи.

Варто нагадати, що зірки відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб в пам'ять про загиблих у страшній ДТП акторку Марину Поплавську.

Ідею подав Євген Сморигін, який запропонував колегам поділитися в мережі ексклюзивними кадрами з загиблою зіркою. Флешмоб отримав назву "Марина з нами". До акції пам'яті приєдналися багато друзів і знайомих акторки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більшість шанувальників творчості акторки "Дизель шоу" Марини Поплавської досі не можуть повірити у смерть кумира. Згадують останні концерти, з теплотою описують зустрічі з нею. Особливо важко сказати про це дітям, які так любили добродушне та щире "дівчисько з Житомира".

Нагадаємо, шахраї використовували смерть Поплавської, родичі покійної зірки "Дизель шоу" попередили українців про небачене кощунство.

Як повідомляв Знай.uа смертельна аварія з "Дизель-шоу": акторка розповіла українцям про страшний діагноз.

Знай.uа писав, новий ролик з Поплавською продовжив зворушливий флешмоб.