Актриса з «Дизель Шоу» Яна Глущенко, яка постраждала в аварії, де загинула ведуча шоу Марина Поплавська, вперше прокоментувала смерть колеги. Зірка написала повний засмучених почуттів і ніжності пост, присвячений раптовій для всіх смерті Марини.

Яна Глущенко розповіла, чому коментар про загибель колеги з'явився тільки зараз. За словами актриси, їй не давали говорити шок, страх і горе, які вона відчула, отримавши страшну звістку

"Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі(вона ніколи не любила, коли Її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька...Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею. У нас з нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я його називала), зіграла велику роль в моїх особистих відносинах, за що я їй дуже вдячна. Мариша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати!

Ти завжди нас мирила, мудро міркувала і їла багато шоколаду(звичайно ж чорного, там же менше калорій). З тобою в нас самі теплі та добрі спогади. Я знаю, Музя, ти не хочеш щоб ми плакали, ти завжди любила сарказм, так що твої танометры в хороших руках! Шалено любимо тебе, наша дівчинка!Ми і весь світ! Спи, сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня!", - написала Яна і додала архівне фото.

Крім того, Глущенко відповіла на одне із найбільш актуальних для неї питань на сьогодні. Актриса розповіла про своє самопочуття: "Повний передній вивих кісток правої гомілки з розірваними зв'язками колінного суглоба. Внутрішньосуглобовий перелом медіального відростка правої великореберцевої кістки. Гемартроз. Розрив зв'язок ступні".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, як віддано Марина Поплавська ставилася до роботи в школі і про те, як її обожнювали діти. Колеги розповідають, що уроки Поплавської завжди проходили весело і зі смішними відступами. Своєї сім'ї у Марини Францівни не було, тому навіть не дивлячись на завантажений медійний графік, Поплавська віддавала своє серце школі і була улюбленою вчителькою своїх підопічних. Крім того, актриса вела театральний гурток.

Також нагадаємо, що раніше актор «Дизель Шоу» Євген Сморигін до сліз зворушив Україну, виклавши відео, де Марина Поплавська співає всім відому пісню. Хоча артистка пішла, але її голос і дзвінкий сміх будуть звучати вічно в серцях публіки.

Раніше Яна Глущенко розповідала про травми, які отримала в аварії, де загинула Марина Поплавська.