Актриса популярного українського проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла трагічну правду про наслідки аварії, яка сталася 20 жовтня під Києвом.

Дівчина написала в своєму "Instagram" діагноз, який їй поставили лікарі після ДТП.

"Ось відповідь, що зі мною. Повний передній вивих кісток правої гомілки з розірваними зв'язками колінного суглоба. Внутрішньосуглобовий перелом медіального відростка правої берцевої кістки. Гемартроз. Розрив зв'язок ступні. Два місяці в гіпсі, потім операції зі зшивання зв'язок. Я на домашньому лікуванні".

Раніше повідомлялося, що постраждала в аварії під Києвом гумористка, актриса, учасниця популярної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко звернулася до шанувальників і попросила не згадувати смертельну ДТП, яка забрала життя її колеги Марини Поплавської.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Звернення вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Яна звернулася до журналістів та прихильників з проханням не придумувати діагнози акторам і не питати про те, чи вони вийдуть ще на сцену.

20 жовтня у страшному ДТП під Києвом загинула відома актриса українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, актори "Дизель шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб пам'яті загиблої в страшному ДТП Марини Поплавської.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

Ідея належить Євгену Сморигину, який попросив колег поділитися записами з загиблої артисткою. Євген запропонував відзначати відео хештегом # МаринаЗнами.

До акції пам'яті приєдналося багато друзів і знайомих актриси. Вони діляться численними фотографіями і записами з нею в своїх акаунтах.

Нагадаємо, перед ДТП Марина Поплавська залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" що в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що засекречену могилу зірки "Дизель-шоу" показали з висоти.