Постраждала в аварії під Києвом гумористка, акторка та учасниця популярної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко звернулась до шанувальників та попросила не згадувати смертельну ДТП, яка забрала життя її колеги Марини Поплавської.

Звернення вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Яна звернулася до журналістів і прихильників із проханням не придумувати діагнози акторам і не запитувати про те, чи вони вийдуть ще на сцену.

"Я уже вдома, жива і здорова, всі органи й частини тіла на місці. Величезне прохання до шанувальників і преси: не пишіть придумані вами ж діагнози та прогнози. Нам зараз і так важко!", — написала акторка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Також вона додала: єдине, що можна зробти у цій ситуації — це помолитися за здоров'я акторів і поставити свічку за померлу Марину.

Марина Поплавська

Колеги Марини Поплавської показали відео з акторкою, яке змусить заплакати кожного

Учасники популярного гумористичної програми "Дизель Шоу" опублікували в соцмережі зворушливі відео зі спогадами про загиблу колегу, акторку та всенародну улюбелницю Марину Поплавську. У ньому показали, про що мріяла Марина та що планувала на майбутнє у шоу.

Нагадаємо, на трасі Київ-Житомир близько 6 ранку, 20 жовтня, сталась мотрошна ДТП, автобус Неоплан, який перевозив колектив "Дизель-шоу", врізався у вантажівку. Від потужного удару "ніс" транспорту розплющило. На місці загинула Марина Поплавська, яка сиділа на передньому сидінні поруч з водієм. Ще кількох акторів з різними травмами госпіталізували.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям привідкрили таємниці життя загиблої гумористки та учасниці "Дизель шоу" Марини Поплавської. Що насправді приховувала акторка за яскравою та широкою усмішкою.

Також Знай.ua писав про те, що в мережі показали мотрошні кадри, що сталося з автобусом, у кому загинула Марина Поплавська.