У понеділок, 22 жовтня, у Шевченківському районному суді Києва вирішувалася доля водія автобуса Михайла Романюка, який влаштував ДТП, в якій трагічно загинула актриса гумористичного проекту «Дизель шоу» Марина Поплавська.

Отже, за підсумками засідання суд вирішив залишити його під домашнім арештом без права залишати місце проживання. Про це йдеться в судовому рішенні.

фото з місця ДТП

«Суд постановив: у задоволенні клопотання сторони звинувачення в обранні запобіжного заходу у вигляді арешту відмовити. Застосувати до підозрюваного Михайлу Манюку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Покласти на підозрюваного зобов'язання не відлучатися з місця проживання, з'являтися на виклик слідчих», — зазначається в рішенні суду.

Варто також уточнити, що Манюк перебуватиме під домашнім арештом до 19 грудня цього року. В цей період він буде зобов'язаний повідомляти слідство і прокурора про місце лікування та надавати відповідні довідки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зазначимо, що саме водія автобуса вважають винуватцем автокатастрофи, яка сталася вранці 20 жовтня під Києвом. За попередніми даними, аварія сталася через те, що Манюк не впорався з керуванням.

Раніше журналістам стало відомо, що після концерту артистам популярного гумористичного проекту пропонували залишитися ночувати у Львові, однак вони чомусь відмовилися. Ближче до півночі артисти повечеряли, сфотографувалися з шанувальниками і вирушили додому. А вже вранці 20 жовтня їх автобус потрапив в криваве ДТП, яке забрало життя зірки шоу Марини Поплавської.

Нагадаємо, що останні хвилини життя Марини Поплавської потрапили на відео. В ролику відомий актор "Дизель шоу" Олег Іваниця демонструє розкішний автобус. Цей автобус возив команду гумористів на гастролі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Житомирі 22 жовтня тисячі людей прийшли провести в останню путь актрису "Дизель шоу" Марину Поплавський, яка загинула в ДТП під Києвом.

Також портал Знай.иа писав, що тільки нещодавно постраждала в ДТП під Києвом актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко погодилися говорити про пережите.