Пропагандистські агенти Російської Федерації досить активно використовують українських продажних артистів для ведення гібридної війни. Так, Москва усвідомлює, що українці — музична нація, і жадібно хоче наблизити нас до себе.

Про це заявив відомий композитор, продюсер, драматург Олександр Ягольник. Про це пише портал "Політека".

Ані Лорак
Ані Лорак

Ягольник розповів, що в той час, коли Лорак отримує в Росії самовари-грамофони, в Україні громадяни змінюють своє ставлення до політики Кремля. Для Москви це нова технологія гібридної війни, щоб воювати проти України.

Кремль
Кремль

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Росія і Кремль дуже добре розуміють, що українці дуже музична нація і через пісню можна залізти в мозок людини. Росія хоче через музику нас наблизити до себе. Ставлення українців до Кремля змінюється, коли всі бачать, як Лорак отримує самовари-грамофони. Це нова технологія гібридної війни, якою Росія воює проти нас. Вона вивчається військовими академіями як елемент гібридної війни нового формату", - зазначив продюсер.

Ані Лорак
Ані Лорак

Ані Лорак в Росії принижують, адже численні премії часто вручають у власних інтересах. Кремль використовує Лорак та інших українських зірок, щоб змінити ставлення до Росії.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз анонсувати свій концерт у російському Омську, як тепер вона виклала відео з того самого концерту і подякувала публіку.

Треба сказати, що ролик явно спеціально змонтовано, але досить дивно. На ньому можна побачити фрагменти виступу співачки в її шоу "Діва" в Омську. Також в кадрі з'являється численна публіка, яка прийшла на концерт Лорак. У коментарях до відео шанувальники засипали співачку компліментами.

Варто нагадати, що історію зрад чоловіка Ані Лорак почали обговорювати з потрійною силою. Довгий час співачка намагалася триматися від галасу якомога подалі і взагалі не вимовляти ім'я Мурата, але, здається, сил мовчати більше не залишилося.

Важко пригадати, коли в шоу-бізнесі в останній раз спалахував такий скандал: чоловік знаменитої співачки "відпочиває" в клубі зі столичною тусовщицею Яною Біляєвою. Цю новину, приправлену фотозвітом, обсмаковали всі, кому не лінь.

Нагадаємо, дивна сукня Лорак ледве втримала її груди, у фанатів - маса питань.

Як повідомляв Знай.uа розлучення Лорак: нахабний турк ниє і симулює.

Знай.uа писав, Лорак ледь не перемазала помадою все обличчя.