Відомий українські співак Monatik зовсім нещодавно здивував шанувальників новим яскравим і душевним кліпом на пісню "Зашиває душу". В кадрі артист з'являється з симпатичною молодою моделлю, з якою проводить день у Венеції.

Monatik в одному з нещодавніх інтерв'ю в програмі "Світське життя" зізнався, що його дружина навряд чи ревнувала його до моделі, яка дуже схожа на неї. За словами співака, він ще не давав приводів для недовіри.

Монатик
Монатик

"Можливо, десь проскакувало, але навряд чи ревнощі. Адже я не даю жодного приводу. Ми максимально розуміємо, що таке професія, а що таке особисте життя. А в особистому житті я, принаймні мені так здається, не давав приводу для ревнощів", – розповів артист.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Monatik зізнався, що його дружина Ірина Демічева під час перегляду кліпу "Зашиває душу" могла згадати їхні романтичні прогулянки і поностальгувати про минуле. За словами Монатіка, в ролику режисер Таня Муіньо фактично зобразила його історію кохання.

Варто нагадати, що в Москві українського артиста Дмитра Монатіка (Monatik) не можуть дочекатися вже більше року. Нещодавно співак знайшов спосіб, як порадувати російських фанатів. Як відомо, в мережі в свій час оприлюднили інформацію, що його начебто туди не пускають, погрожуючи, але вихід із ситуації був поруч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пісня відомого українського співака Монатіка (MONATIK) використовується в російському детективно-кримінальному телесеріалі "Мажор", який заборонили показувати на території України. Трек "То, От чего Без Ума" пролунав в 4 серії третього, заключного сезону проекту. Хіт Монатіка супроводжує в серіалі момент погоні зі стрільбою двох злочинців на автомобілях.

Зазначимо, що згідно закону України, авторські твори можуть бути використані без дозволу самих авторів. Поки невідомо, творці російського серіалу отримали дозвіл у Монатіка, чи без дозволу співака вставили трек в цю серію.

Нагадаємо, диджнгл від Kyivstar: в мережі розповіли, як мобільний оператор наживається на українцях, люди в люті.

Як повідомляв Знай.uа смілива маленька особистість: Монатік зробив для онкохворої дитини щось особливе.

Знай.uа писав, Монатік не по дитячому запалив у суспільстві голих моделей.