Колишня кохана легендарного співака Фредді Мерк'юрі одержить $50 млн касових зборів від прокату фільму "Богемської рапсодії".

Про це повідомляють Star News.

Так, у музиканта була жінка, до якої він мав дуже ніжні почуття. Вони підтримували і по-людськи любили один одного навіть після розставання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перед смертю Фредді заповів їй право на отримання 50% коштів, які будуть зароблені на його імені. Жінці дісталися також дорогий особняк і значна частина спадщини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що створити захоплюючий образ Фредді Мерк'юрі для фільму "Богемська рапсодія" означало драматичне перетворення для молодого актора Рамі Малека.

Головний гример стрічки Ян Сьювелл поставив собі завдання повністю позбутися всім знайомого Малека і створити зірку Queen. Основна складність полягала в тому, що Рамі повинен був зіграти Меркьюрі в 19 та 37 років. Це були абсолютно різні образи. В процесі перевтілення також використовували макіяж очей з затіненням, щоб зробити очі ближче. Також довелося робити тіньової мейкап на щоках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", справжнім тріумфатором цього року стала стрічка про легендарного соліста групи Queen Фредді Мерк'юрі "Богемна рапсодія", яка отримала звання кращого драматичного фільму року. А виконавець ролі легендарного музиканта, американський актор Рамі Мальок був відзначений як кращий актор року.

Музиканти привітали Малека з перемогою в номінації "Краща чоловіча роль", втрьох вони із задоволенням позували фотографам і не могли приховати радісні посмішки на обличчях.

"Знай.uа" писав, що американський актор, який став популярним після того, як зіграв головну роль у фільмі "Богемна рапсодія", Рамі Мальок підтвердив чутки про роман з колегою Люсі Бойнтон.

Про це актор заявив в своїй промові на врученні нагороди в Палм-Спрінгс в номінації "Прорив року" .

Чутки про стосунки американського актора єгипетського походження Рамі Малека почалися з весни 2018 року. До речі, в житті Рамі це вже не перший службовий роман. До Люсі Бойнтон він зустрічався з колегою по фільму "Містер Робот" актрисою Портией Даблдей.