Вже кілька років поспіль ходять чутки про те, що скоро на Землі настане справжній апокаліпсис. А вино того стане загадковий об'єкт, який увійде до межі Сонячної системи. Їм є планета Нібіру, про яку згадували в своїх писаннях ще стародавні шумери.

Дослідники космосу вважають, що NASA приховує факт існування Планети Х, щоб придушити сильні хвилі паніки, які постійно виникають через обговорення Нібіру і таємних змов в мережі.

Експерти ретельно вивчили інформацію, яку після себе залишили шумери. Це допомогло їм з'ясувати, що раніше Земля була одним із супутників Нібіру. І вона може повернутися на орбіти цієї планети. Відповідно до цієї теорії, вбивча планета слідує циклічній траєкторії. Вона входить в Сонячну систему, то покидає її. І відбувається це регулярно.

Під час взаємодії з гравітаційними полями Сонця та інших тіл 2 супутника зіткнулися один з одним, віддалилися від Нібіру і потрапили на орбіту зірки. Один з них розколовся на 2 частини, після чого став Місяцем. А Земля завдяки сонячному теплу розтанула і стала придатною для життя.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вчені насторожено ставляться до цієї теорії. Адже вчені все ще не можуть з'ясувати, як багато років тому шумери могли дізнатися про кількість і розташування планет без необхідних технологій.

Експерти вважають, що людству загрожує серйозна небезпека. Коли Нібіру в черговий раз з'явиться в Сонячній система, вона може знову притягти до себе Землю і Місяць. А це стане початком їх чергової подорожі по неживому космосу. В таких умовах люди існувати не зможуть. Їм доведеться покинути Блакитну планету, адже вона стане непридатною для життя.

"Знай.uа" вже писав: гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів

Читайте також: гуманоїди з Нібіру надіслали землянам страшне попередження

Як повідомлялося, прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі, війни не уникнути