Скотт Уорінг – відомий експерт в області уфології. Він повідомив про захоплюючому відкритті, зробленому на Марсі. Експерт стверджує, що йому вдалося виявити захоплюючий доказ того, щоб інопланетне життя дійсно існує.

На нових знімках з Червоної планети Уорінг помітив таємничі черепа. Він припустив, що вони належать прибульцям. Про свою знахідку уфолог розповів в мережі. Він опублікував зображення на своєму сайті.

Експерт заявив, що на знімках з Марса присутні об'єкти, які свідчать про існування інопланетян. Скотт акцентував увагу на об'єкті, який дуже сильно схожий на череп і навіть має скульптуру обличчя. Щоб краще його роздивитися, експерт додав колір цього об'єкту. Йому вдалося розглянути каркас голови з зубами, надбрівними дугами і довгим носом.

Чоловік переконаний, що коли-то цей череп належав реальному гуманоиду.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фахівець ретельно досліджував і вивчав свої знахідки. Завдяки цьому він прийшов до висновку про те, що Червону планету населяли переважно особи чоловічої статі. У них навіть були вуса і борода. Уорінг розповів, що він рідко стикався з предметами, які вказують на те, що на Марсі мешкали особини жіночої статі.

Уорінг припустив, що мешканці Червоної планети вимерли через відкидання винахідливості та інтелектуальних здібностей представниць жіночої статі.

Поки невідомо, як йому вдалося це з'ясувати.

Вчені з NASA переконані, що так звані черепи, які виявив уфолог, є залишками деформованої скелі.

"Знай.uа" вже розповідав: інопланетяни-капіталісти нападуть на людство: почнуться розборки Бембі і Годзілли. Людиноподібні прибульці мають щось спільне з людьми – бажання підкорювати Всесвіт

Читайте також: археологи виявили в саркофазі загадкову істоту, явно не з нашого світу

Як повідомлялося, експерти з'ясували, як на Марсі з'явилася вода