Хмарна погода буде триматися в Дніпрі у суботу з ранку і до вечора. Іноді протягом дня дніпряни зможуть побачити сонечко. У неділю сонця буде більше. Вдень у місті та місцями по області прогнозується невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця.

У суботу очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер – 4-9 м/с. Температура повітря вночі становитиме -7-8 градусів морозу, а вдень - 3-4 градусів нижче нуля.

У неділю синоптики обіцяють більше сонця, ніж у суботу. Вночі - без опадів, вдень - місцями невеликий сніг. Температура повітря вночі -8-9 градусів морозу, вдень 0-1 градусів нижче нуля.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Прохора Печерського. У народі святого називали Прохір-Зимоох і казали: "До Прохора стара охала:" Ой, студено! "," Прийшов Прохір та Влас (24 лютого): "Невже скоро весна у нас?", "Прохір - до тепла повернув". У народі помітили, якщо 23, 24, 25 лютого іній на деревах, то слід очікувати дощ на Мокія Мокрого (24 травня), а це означає, що все літо буде "мокрим".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Напмним, що погода на вихідні: незвичайний антициклон переверне все з ніг на голову.На території України господарює антициклон, в результаті якого на вихідних істотних опадів не очікується. Очікування можуть бути порушені лише на півночі Лівобережжя та в східних областях. Там можливі невеликий мокрий сніг з дощем, про що Український Гідрометцентр розповідає на своїй сторінці в Facebook.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що прогноз погоди на тиждень: стихія влаштує українцям справжнє свято.Зокрема, сніг синоптики прогнозують в Закарпатській, Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Вінницькій, Житомирській, Київській і Чернігівській областях.

"Знай.uа" повідомляв, що українців попередили про подорожчання продуктів: погода винна.