Гороскоп на 23 лютого Овен

Сьогодні вам краще не говорити на теми, в яких ви нічого не тямите. Хоча ви можете наперед підготуватися, якщо розмова важлива.

Гороскоп на 23 лютого Телець

Сьогодні вам доведеться прослідкувати, щоб дії оточуючих були засновані тільки на справжніх знаннях, а не на припущеннях.

Гороскоп на 23 лютого Близнюки

Щоб досягти успіху, дійте потроху і нікому-нікому не розповідайте про свій намір. Варто розповісти, так все відразу піде шкереберть.

Гороскоп на 23 лютого Рак

Сьогодні вас дуже важко не помітити, цього не зможуть навіть ті, хто дуже хотів проігнорувати вас. А все тому що ви не тільки яскраві сьогодні, але і гучні.

Гороскоп на 23 лютого Лев

Постарайтеся з'їсти вранці щось шоколадне, вам буде потрібно багато розумових зусиль, щоб придумати рішення проблеми, але може і мозковий штурм допомогти.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Гороскоп на 23 лютого Діва

Не забувайте, що кожна хвилина унікальна і не потрібно витрачати час даремно. Сьогодні буде багато щасливих випадків, не пропустіть їх.

Гороскоп на 23 лютого Терези

Що б не відбувалося, сьогодні ви будете центром загальної уваги. Сховатися від цієї честі не вдасться, доведеться потерпіти.

Гороскоп на 23 лютого Скорпіон

Ви сьогодні – душа компанії, але тільки якщо не хочете просидіти день на самоті. Навіть саму дурну нісенітницю з ваших вуст будуть уважно слухати.

Гороскоп на 23 лютого Стрілець

Щоб не помилитися, а це сьогодні дуже ймовірно, слід використовувати не свій розум, а справжнього фахівця. Навіть якщо його знання будуть дорого коштувати.

Гороскоп на 23 лютого Козеріг

Сьогодні вам потрібно остерігатися занадто експресивних висловлювань, особливо тих, які мають патетичний відтінок.

Гороскоп на 23 лютого Водолій

Те, що ви раніше вважали лише дрібною незручністю, і навіть не звертали на неї увагу, скоро стане великою проблемою. Пора придумувати рішення.

Гороскоп на 23 лютого Риби

Над вами зависла деяка загроза, небезпеки якої можна запобігти, якщо зайнятися цим питанням негайно. Тихо забитися в кут, щоб смиренно чекати розплати за помилки ви завжди встигнете.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО