Нерідко трапляється, що за брутальністю і жорстокістю стоїть добро і невинність. Таким і показав себе кит-вбивця.

Експерт з вивчення китів з Нової Зеландії Регіна Ейсет зняла за допомогою камери напад атаки косатки.

Касатка є вершиною харчового ланцюга в морській живій природі, яка практично не має суперників. Тим не менш, у косаток, як у дуже високорозвинених морських ссавців, в побуті прийняті складні тактичні і навіть стратегічні схеми, які використовуються зграями для видобутку їжі. Раніше вивчені факти про касаток свідчать про те, що для них не складе особливого навантаження затягти під воду пінгвіна або ж, приміром, аквалангіста, який завдяки своєму костюму надто дуже схожий на тюленя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але цей гострозубий дельфін виявилася винятком. Він прийняв морських дослідників за своїх родичів і не став їх їсти, а взагалінавпаки, виявив чуттєвість і приніс їм поїсти.

Радимо подивитися відео цієї справжньої доброти.

Нагадаємо раніше "Знай.ua писав про те, що незабаром настане апокаліпсис. Людям варто приготуватися до того, що через масове зникнення комах настане кисневий апокаліпсис, і це не жарти. За останній час кількість жуків скоротилося на три відсотки і далі продовжує прогресувати. Чим це загрожує? Бджоли, метелики, джмелі, жуки запилюють близько 80% рослин. А як всі повинні знати з курсу біології зелень - це легені планети, ми просто задихнемося.

Також "Знай.ua повідомляв про зміни в біосфері. До чого варто готуєтуватися людству і яких наслідків очікувати. Зникнення якого виду тварин призведе до необоротного зникнення людей. Бережіть навколишній вас світ.

Раніше "Знай.ua" інформував про 10 найбільш загадкових археологічних знахідок 2018 року: перше пиво, доісторичний хештег і фабрика мумій. Ці знахідки шокували публіку.