Як вже дістали ці надоїдливі комарі вночі влітку, коли ти мирно спиш, але раптом чуєш той самий писк, що гірший за ревіння мотора або самих страшних звуків. Або ж бджоли від яких ми мчимо як тільки чуємо дзижчання, адже хоч раз та кусала вас бджола чи оса. Справді, неприємне відчуття. Деяким, перспектива зникнення всіх настирливих комашок здасться дуже навіть райдужною і перспектиквною, але сама вона веде до необоротної трагедії.

Вчені всього світу вже начинають бити на сполох і тарабанити в дзвони. Кількість комах зменшується в геометричній прогресії. Кожен рік, приблизно, на три відсотки стає все меньше літаючих і тих, що дзижчать. Як би позитивно це не звучало нічого хорошого в цьому немає. Якщо справа піде такими ж темпами через століття людство просто загине.

Станеться апокаліпсис, але не через загальне потепління або навпаки незворотною і глибоку зиму, що охопить земну кулю назавжди. Можливо через вторгнення інопланетян або зіткнення з астероїдом/кометою ? -Ні. Все станеться з причини вимирання комах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Адже бджоли, метелики, джмелі, жуки запилюють близько 80% рослин. А як всі повинні знати з курсу біології зелень - це легені планети, ми просто задихнемося. Якщо всі жучки пропадуть, то людство по-справжньому зіткнеться з голодом, та не простим, а кисневим.

Можливо ви або ваші діти вам показували чудовий мультфільм "Лоракс" від студії Universal Studios в якому йдеться про пластмасове місто, де люди за гроші купували повітря. Але ми живемо в реальному житті. Нас не врятують ніякі штучні методи запилення рослин і вироблення кисню

На цей момент учені не розуміють як скоротити кількість вимирання комах. З нестачею вже зіткнулися США, Китай, Росія, Україна та інші країни зі всіх куточків планети. Одна з причин загибелі тих що дзижчать це глобальне потепління і активне втручання людей у природу.

Нагадаємо,раніше "Знай.ua" писав про цікавий домашню тварину якими обзавівся чоловік. Чому всі бояться підходити до вихованця ?

Також "Знай.ua" інформував про те, як вберегти себе від укусу комах.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про те, чому людям варто турбуватися про прийдешні зміни в біосфері планети.