Нещодавно експерти розшифрували ще одне передбачення Ванги, яке вона зробила ще за життя. У ньому йшлося про чинного президента Росії Володимира Путіна та його "несвітле" майбутнє.

Болгарська провидиця говорила про те, що у 2019 році як на Путіна, так і на Кремль чекають серйозні випробування. Експерти наголошують, що з 60-х по 90-ті роки ХХ століття Ванга не могла натякати на Путіна, який в ті часи ще проходив службу в КГБ. Як пишуть у російських ЗМІ, Ванга змогла назвати риси російського лідера, які належать Путіну, тому це дає підстави вважати, що передбачення відомої болгарської віщунки були саме про нього.

Ванга говорила, що на цього російського лідера буде вчинено замах на вбивство, до того ж у справі буде замішане близьке оточення президента Росії. Як говорила Ванга, його має зрадити охорона, яка намагатиметься ж його і вбити, через внутрішню боротьбу за владу. Таким чином болгарська провидиця передбачає замах на вбивство, але разом з тим вона не говорить точно, що трапиться. Єдине, що сказала віщунка, це те, що за цією подією буде дуже сумна для Росії і світу звістка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали, що полковник запасу і військовий експерт Олег Жданов оцінив, наскільки в найближчій перспективі ймовірно військове напад Росії на Україну і зможе українська армія відбити удар, про який напередодні виборів говорять багато політики. Полковник вважає "бюджетом проїдання" бюджету Збройних сил України.

Жданов нагадав, що з середини 2015 року стан угруповання збройних сил РФ близько кордонів України практично не змінилося – її чисельність коливається від 80 до 85 тисяч осіб. За його словами, за п'ять років існування цього угруповання Росія змогла сформувати одну 150-ї мотострілецької дивізії і оперативний штаб 20-ї польової армії.

Нагадаємо, президент країни-агресора Росії Володимир Путін підписав указ, за яким всі росіяни, які перебувають у запасі, призиваються на військові збори.

Як повідомляв Знай.uа: через те, що біля українського кордону знаходиться велика група путінської армії, то подальша ескалація агресії Росії по відношенню до нашої держави, до рівня масштабної війни, вже не є нереальною.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, що Російський Чорноморський флот провів військову підготовку в Чорному морі з виконанням ракетної і артилерійської стрільб. Про це говориться в повідомленні міноборони РФ.