Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Кліп Face «Гуморист» перетворився на пекельний мем

У середині лютого репер Фейс (він же Face, Іван Дрьомін) випустив кліп на пісню «Гуморист», написану для однойменної драми Михайла Ідова, режисера і продюсера. Трек про те, що влада цензурує артистів.

Вже через тиждень відео зібрало більше п'яти мільйонів переглядів і майже чотириста тисяч плюсів на YouTube, а потім зі швидкістю світла розлетілося на меми. Інший контент репера не дотягує навіть до мільйона. Тепер люди з різних країн безперервно співають «Gold on my wrist, я гуморист». Варто відзначити, що одним із перших на новий кліп Фейса в своєму Twitter відреагував Ідов.

Телефонну цитату Порошенко розібрали на меми

Зараз користувачі соціальних мереж активно обговорюють резонансне аудіо, яке днями з'явилося в інтернеті. Так, на запису голос президента України Петра Порошенка запитує співрозмовника, яких йому не вистачає реформ. Розмова нібито сталася з головою Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим з приводу його посту у соцмережі Facebook із критикою реформ в українському банківському секторі.

У відповідь українці відразу почали створювати смішні меми. Основною темою для жартів стала фраза, сказана Порошенко: "Де тобі @лядь ще, Тимур, реформ не вистачає?" Її тут же розтягнули як підпис до різних картинок.

Цей мем лайкнув учасник аудіозапису Тимур Хромаєв