У мережі бурхливо обговорюють наближення до Землі таємничої планети Нібіру, яка знищить абсолютно все живе. За прогнозами, у людства просто немає шансів. Нещодавно уфологи повідомили страхітливі новини. З'явилася нова загроза, порівняно з якою Нібіру здається казкою.

До Землі несеться небезпечний астероїд. Після зіткнення з цим небесним тілом від Блакитної планети залишиться лише попіл і пил. Кінець світу відбудеться за лічені секунди - буде знищено абсолютно все.

Сила нещадного удару астероїда-вбивці може зрівнятися з ядерним вибухом. Аві Лоеб, професор Гарвардського університету, повідомив, що у людства не буде ніяких шансів на виживання, якщо небесна скеля зіткнеться з нашою планетою. Апокаліпсис в цьому випадку стане неминучим.

Лоеб – керівник астрономічного відділення одного з найстаріших і вже культових навчальних закладів США

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомий вчений поділився своїми думками:

"Думаю, у людства коли-небудь, звичайно ж, з'явиться технологія, що дозволяє відхиляти небезпечних астероїдів. Всім відомо, що саме після удару великого небесного тіла вимерли всі динозаври на нашій планеті. Але у разі чергового падіння астероїда таких самих розмірів — апокаліпсису не минути".

Він також додав, що падіння астероїда стане причиною реального кінця для нашої планети. Але точна дата цієї катастрофи невідома.

Цілком імовірно, що це може статися не так швидко, як обговорюють експерти – зіткнення може відбутися і через мільйони років. Професор порівняв падіння астероїда з ядерним вибухом, при якому нікому не вдасться вижити.

Раніше "Знай.uа" писав: реальний монстр з космосу мчить Землі, почали переживати навіть скептики. Астероїд 2018ХВ4 може знищити людство

Читайте також: гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: інопланетяни використовують вбивчу планету Нібіру для знищення людства, вже є докази. Прибульці замаскували Нібіру під Місяць, але у них нічого не вийшло