Гороскоп на 26 лютого Овен

Протягом дня краще тримайтеся на задньому плані. Краще, щоб на вашу думку ніхто не звертав увагу, ви будете погано продумувати вчинки.

Гороскоп на 26 лютого Телець

Сьогодні з вами відбудуться дуже важливі події, але вам потрібно придивитися, щоб помітити їх і не шкодувати потім про упущену можливості.

Гороскоп на 26 лютого Близнюки

Вам буде нескладно домогтися положення лідера. Звичайно, якщо ви хочете його домогтися. Подумайте, може цю позицію вам лише нав'язують, щоб звільнитися від неприємностей.

Гороскоп на 26 лютого Рак

Пора запасатися заспокійливими, краще на травах, бо прийняти їх доведеться багато. День змусить вас сміятися і плакати одночасно.

Гороскоп на 26 лютого Лев

Ви сьогодні неймовірно спостережливі, настільки, що вашими спостереженнями можуть зацікавітися люди, що зіграє вам на руку. Ні про що не забувайте.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гороскоп на 26 лютого Діва

Зірки говорять, що будь-які спроби зберегти раціональність мислення не увінчаються успіхом. Але це допоможе вам в справах, які вимагають великої фантазії.

Гороскоп на 26 лютого Терези

Якщо що-небудь викликало сумніви, то не треба мовчати, говоріть вголос. Це допоможе вам зберегти багато часу і уникнути неприємностей в майбутньому.

Гороскоп на 26 лютого Скорпіон

У цей день жодні активні дії у вас не будуть виходити, зате він добре підходить для роздумів. До вечора можете навіть додуматись до чогось, що вас здивує.

Гороскоп на 26 лютого Стрілець

Ви сьогодні дуже нетерплячі, а значить варто починати діяти. Так ви зможете отримати користь з такого положення речей.

Гороскоп на 26 лютого Козеріг

Пора придумувати відмазки, тому що вам доведеться багато виправдовуватися. Хоча, можливо, справа піде швидше, якщо ви просто приймете сторону обвинувача.

Гороскоп на 26 лютого Водолій

Що б не траплялося навколо вас, сьогодні вам ніщо не зможе зіпсувати настрою. В особистому житті цей день буде дуже хороший, а в порівнянні з цим все інше - такі дрібниці!

Гороскоп на 26 лютого Риби

Розкрийте свої карти, у вас все одно все на обличчі написано. Сьогодні ви не зможете бути надійним хоронителем секретів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03