Неподалік від міста Рожае, Чорногорія, виникла гігантська воронка. Здивовані абсолютно все: і місцеві жителі, і влада, і навіть вчені. Ні в кого немає офіційного пояснення даного явища.

Альтернативні кола теж не оминули цю подію. Вчені вважають, що утворилася воронка – явна ознака того, що вбивча Нібіру вже перейшла до активної фази. Це говорить про те, що наближається вторгнення на нашу планету, а незабаром після нього – і Апокаліпсис.

Глибина воронки досягає 20 метрів, а діаметр – 10 метрів. Це буквально розмір п'ятиповерхового будинку. Жителі міста Рожае шоковані. Раніше вони не бачили нічого подібного – тут таке ніколи не траплялося.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чоловік на ім'я Ібрагім Халіловіч розповів про подію:

"За довгі роки, що я тут живу, а мені вже 91 рік, подібне тут ніколи не траплялося. Я працював пастухом, тому добре знаю ці місця".

Міркувати про події почали конспірологи і уфологи. Вони переконані, що виникнення гігантської воронки – частина величезного плану по тераформування нашої планети.

Дослідники нагадали, що 8 березня гуманоїди з Нібіру вторгнуться на Землю. Цілком ймовірно, що перед вирішальним ударом прибульці зроблять абсолютно все для того, щоб після загибелі всього людства наша планета залишилася придатною для життя. Земля має безліч ресурсів, які можна використовувати. Можливо, саме для цього на планету і переселятися інопланетяни.

Раніше "Знай.uа" писав: реальний монстр з космосу мчить Землі, почали переживати навіть скептики. Астероїд 2018ХВ4 може знищити людство

Як повідомлялося, інопланетяни використовують вбивчу планету Нібіру для знищення людства, вже є докази. Прибульці замаскували Нібіру під Місяць, але у них нічого не вийшло

Читайте також: гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів