У мережі оприлюднили вражаюче відео, на якому американський пітбуль на прізвисько Луна емоційно реагує на найсумніший момент популярного мультфільму "Король Лев".

Відео того, як щеня відреагувало на емоційну сцену, де левеня Сімба знаходить свого мертвого батька Муфасу, розмістив у своєму акаунті в Facebook господар собаки - Джош Майерс з міста Чаттануга.

Як розповів автор ролика в описі до відео, вони з дружиною переглядали мультфільм, а їхній вихованець у цей час грав зі своїми іграшками.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Однак в той момент, коли лев Муфаса впав зі скелі, собака раптово зупинилась і почала дивитися в телевізор. На кадрах видно, як собака скиглить і не може знайти собі місця, коли на екрані левеня Сімба підходить до свого загиблого батька.

Коли Сімба лягає під лапу Муфаси, Луна теж лягає на диван, немов утикаючись в нього носом. Як стверджує господар собаки, вона навіть плакала, і це наймиліше, що він коли-небудь бачив.

Господар вихованця так підписав відео:

"Ми не заслуговуємо собак".

Всього за три дні відео набрало півтора мільйона переглядів.

Нагадаємо, українців зворушила історія чудесного порятунку чотирьох цуценят, які жорстокі хазяї викинули у сміттєвий бак.

Інцидент стався у Харкові, передають місцеві ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що харківські зоозахисники врятували чотирьох цуценят. За інформацією активістів, якась небайдужа жінка побачила у вікно, як під'їхала машина, звідти викинули пакет в сміттєвий бак.

Харків'янці здалося це дивним, тому вона вирішила перевірити, що всередині. З пакета чувся виразний писк, всередині були четверо цуценят-дівчаток. Тваринам близько місяця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Запорізькій області болісною смертю вмирає собака, у якої вріс у шию ланцюг.

Також Знай.ua писав про те, що нещасна собака Моллі втратила цуценят і впала в депресію.