У Запорізькій області болісною смертю вмирає собака, у якої вріс у шию ланцюг.

Про це повідомила на сторінці організації "Шанс" в Facebook запорізька зоозахисниця.

Стало відомо, що Павловці у місцевих жителів у дворі знаходиться пес, на шию якої намотали ланцюг. Метал вріс прямо в м'які тканини бідної собачки, від чого вона дуже страждає.

Активісти звертаються до всіх небайдужих, хто здатен надати допомогу тварині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що українців зворушила історія чудесного порятунку чотирьох цуценят, які жорстокі господарі викинули в сміттєвий бак. Інцидент стався в Харкові, передають місцеві ЗМІ.

У повідомленні говориться, що харківські захисники тварин врятували чотирьох цуценят. За інформацією активістів, якась небайдужа жінка побачила у вікно, як під'їхала машина, звідти викинули пакет в сміттєвий бак.

Харків'янці здалося це дивним, тому вона вирішила перевірити, що всередині. З пакету долинав виразний писк, всередині були четверо цуценят-дівчаток. Тваринам близько місяця.

Раніше портал писав, що львівський мер і кандидат на посаду президента України Андрій Садовой не може впоратися з власною собачкою, що вже говорити про країну.

Так, міський голова Львова зняв веселе відео, де просить всіх українців про допомогу. Мовляв, він не знає, що робити з собачкою, яка руйнує все навколо. Проведемо аналогію з країною, або і так все зрозуміло?

Дане відео Андрій Садовий виклав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук, підписавши, що просить порад, але тільки з любов'ю.

Виявляється, що песик на прізвисько Йотамчик, розірвав футболку Садового-молодшого, якого звуть Антоній. Також постраждали від лап дрібного хулігана частина килима і ще пара-трійка речей родини мера.

Як повідомляв раніше Знай.uа, з того моменту, як в Міннесоті пропав 10-річний сенбернар, пройшло два з половиною тижні. Був сильний холод, і собака могла загинути від морозу.

Також Знай.uа писав про те, про що жахливий інцидент на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.