Набридло пасти задніх і постійно дивитися із захопленням на тих, кому пощастило? Не переймайтеся, експерти склали точний музичний гороскоп – так, не дивуйтеся. Для кожного знаку Зодіаку є своя щаслива пісня та стиль.

Овен

У Вас непоганий шанс отримати нову посаду на роботі, а з нею більше кешу та можливостей кататися на фестивалі, краще слухайте пісні хедлайнерів головних фестивалів 2019.

Телець

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірки віщують вам терапевтичну користь від музики. Як мінімум перші місяці 2019-го ви проведете у філософських роздумах про майбутнє світу та власне місце на цій землі.

Близнюки

Вам доведеться зробити вибір між кар’єрою та особистим життям. Може, ну його, той офіс? Чи пожертвувати коханою людиною заради самореалізації? Але краще обирайте гармонію.

Рак

2019 рік для вас – суцільні "гойдалки", відчуєте, що не можете взяти під контроль своє життя та зрозуміти, що і як хочете робити, а тому хапаєтеся за все поспіль. Пропонуємо вам композиції тих виконавців, яких теж штормило, але вони знайшли себе.

Лев

Вам треба якомога більше часу проводити в компанії друзів, родичів, близьких людей. Теплі вечори — запорука спокою у розривах між роботою та особистим життям. Ось підходящі треки:

Діва

Зірки рекомендують "економ-режим". Вони знають, що бережливе ставлення до фінансів дозволить зібрати суму, яку потім треба витратити на себе. Ми рекомендуємо подружитися з Овнами і разом махнути на якийсь фестиваль.

Терези

Для вас 2019-й має стати роком, коли ви нарешті встанете з дивана та вийдете з творчої відпустки, щоб нарешті реалізувати заплановане. Запишіть альбом, зробіть дитину, ремонт або напишіть картину — будь-яку справу, яку ви постійно відкладали. Допоможуть у цьому наступні пісні.

Скорпіон

Ваша мета на 2019-й — самореалізація. Покажіть, чого ви варті, не бійтеся пробувати себе у нових сферах. Ми, наприклад, шукаємо фрілансерів. Чекаємо на листа від вас.

Cтрілець

Зверніть увагу на особисте життя, додайте в нього легкості. Правильна пісня, кинута в особисті повідомлення, може зробити за вас усю справу.

Козеріг

Максимально продуктивний рік у своєму житті. Сил і часу вистачить як для роботи, так і для відкриття нової музики. Будете щотижня слухати нові альбоми і під кінець 2019-го станете лідером думок.

Водолій

Спрямування на фінансове благополуччя, ваші статки мають збільшитися, щоб ви почували себе як найбільш успішні музиканти з фінансової точки зору музиканти 2018 року за підрахунками видання Billboard.

Риби

Нові знайомства, комфорт в усьому, успіх в будь-якій справі — Риби, це буде ваш рік. Але не забувайте, щоб не впасти в ейфорію, в житті іноді треба залишати місце смутку або ж пост-панк-пісням (і не тільки).

Нагадаємо, експерти розкрили страшну таємницю про траєкторію Нібіру.

Як повідомляв "Знай.ua", названо топ-3 найбездушніших знаків Зодіаку. Також "Знай.ua" писав, визначено найпристрасніших жінок за знаком Зодіаку.