Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні вам потрібно переорієнтувати свій світогляд на вищий виток з урахуванням помилок минулого. Займайтеся добродійністю, проявляйте чуйність, милосердя до людей.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете бажані для протилежної статі. Завдяки високим лідерським якостям рейтинг в соціумі зросте. Поважайте чужі інтереси, вони не повинні стати яблуком розбрату у відносинах.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні ваше прагнення узгоджувати бажання і можливості правильне. Жертвуючи, ви звільняєте простір для збагачення. А йдучи на компроміс у конфліктних ситуаціях – купуєте надійних союзників.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні не варто крутити, лінуватися, тоді будете здорові і грошей додасться. Мости взаємовідносин слід утримувати за рахунок дипломатії, яка допоможе уникнути непотрібних конфліктів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні зірки подарують вам великий ресурс для любовних справ. На роботі доведеться розгрібати завали, завершувати давні проекти. Ви відмінний фахівець вузького профілю, не розпорошуйтеся.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні вас будуть обожнювати домочадці, а ділові союзники будуть йти в усьому назустріч, пропонуючи вигідні умови для співпраці. У відносинах дипломатія стане запорукою щастя.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні діапазон повноважень, завдань розшириться. Але не переборщіть з ентузіазмом. Грамотно балансуйте між роботою і сім'єю, вдома вистачає проблем, які потребують термінового вирішення.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні ви досягнете піку натхнення на роботі. Компаньйони практичні – разом вас чекають великі перемоги і матеріальні доходи. Займайтеся обопільними прибутковими проектами.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні доведеться "здати" тому і доопрацювати хвости, зроблені промахи в сімейному житті, а також провести активну роботу над допущеними помилками в професійній сфері.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні вам належить перевтілитися в психолога, щоб тонко відчувати настрій людей. Більше рухайтеся, контактуйте з оточуючими, займайтеся благодійністю. Тоді і до вас прийдуть щедрі покровителі.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні задоволення особистих інтересів виходить на перший план. Прийде матеріальна підтримка від рідних, бізнесу, трудової діяльності. Закулісна сторона життя в активній фазі, тут від вас потрібні компроміси.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні астрологи радять руйнувати бар'єри перешкод і впевнено рухатися вперед. Але для повної перемоги потрібно любити свою справу і позбутися від баласту поганих звичок. Життєвий потенціал зросте, здоров'я поліпшиться.

Нагадаємо, улюбленці фортуни в березні за знаком Зодіаку. Березень стане вдалим для цих знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Знай. ua писав, що з якогось знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.