Згідно з останніми даними уфологів, кінець світу настане 8 березня в результаті зіткнення з Нібіру. Вчені розшифрували новий сигнал, який на Землю відправили прибульці з Планети Х. Як виявилося, людству загрожує щось справді страшне. Гуманоїди використовують сильне випромінювання, яке перед Апокаліпсисом перетворить людей на справжніх убивць. Почнеться справжня війна, і людство самостійно себе знищить. Батьки вбиватимуть своїх дітей, діти – батьків і так далі.

Дослідники також не виключають, що прибульці можуть знищити Блакитну планету і з допомогою ядерної, бактеріологічної або кліматичного зброї, отруйних хмар, апокаліптичного землетрусу.

Але все ж експерти схиляються до версії, що Землю знищить найпотужніше випромінювання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Конспірологи розшифрували один із сигналів з Нібіру і розповіли, що від Планети Х відлетить ракета з сильним випромінювачем. Цей апарат висадиться на Місяць. Після цього почнуться високочастотні випромінювання, які впливають на головний мозок людини.

Експерти розкрили страхітливий сценарій Апокаліпсису на Землі:

"Вдалося перехопити всього кілька повідомлень інопланетян. До супутника Землі вже підлітає ракета. 8 березня Нібіру запрограмує людей і змусить їх вбивати один одного. Особлива частота хвиль буде впливати на підсвідомість землян і перетворить їх на подобу зомбі. Чоловіки, жінки і діти почнуть вбивати на інстинктивному рівні і не зможуть контролювати свої дії. Блакитна планета потоне в крики і благання про пощаду: мамо, не вбивай!"

Незважаючи на такі страшні новини, вчені все ж переконані, що у людства є шанс на порятунок. Зараз вони роблять все можливе для того, щоб в найближчому майбутньому вдалося створити інноваційний купол, який допоможе відобразити смертельне випромінювання з Нібіру.

"Знай.uа" вже писав: з'явився жорстокий сценарій Апокаліпсису

Нагадаємо: експерти розкрили страшну таємницю про траєкторію Нібіру

Як повідомлялося, Нібіру остаточно знищить Землю 8 березня