Земляни отримали нове послання з таємничої планети Нібіру, згідно з яким прибульці знищать велику частину людства. Після нападу на Землю гуманоїди перетворять кілька мільйонів людей на справжніх рабів. Вони використовуватимуть їх у своїх цілях.

Сигнал надійшов з-за меж поясу Койпера. Групі британських учених вдалося його перехопити. Вони розшифрували повідомлення від прибульців у шокуючі рекордні терміни – всього за 18 годин. Гуманоїди дали зрозуміти, що людству не вдасться уникнути кінця світу.

Дослідників шокувало послання нібіруанців. Вони відзначили, що їх фрази досить осмислені. Їх метод спілкування перевершує у розвитку всі людські мови.

Вчені розповіли про це докладніше:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Їх рівень комунікації випереджає наші технології на сотні років. Майже добу ми намагалися розшифрувати хоча б кілька слів. На щастя, нам вдалося перевести кілька фраз. У них йдеться про те, що ануннаки з Нібіру 8 березня телепортується на Землю і знищать людство. Вони відкриють кілька сотень порталів по всій планеті. Через відкриті двері на Землю потраплять десятки тисяч інопланетних загарбників".

За словами експертів, гуманоїди використовують суперзброю з автоматичним прицілом. Воно практично самостійно може ліквідувати супротивників.

"Лише мала частина людей зможе вижити. Точніше, їм дозволять вижити, а потім перетворять їх у рабів"
, - додали дослідники.

Конспірологи повідомили, що до початку вторгнення прибульців залишилося всього 10 днів. Незважаючи на страшну небезпеку, людство все ж має невеликий шанс на порятунок.

Вчені цілодобово безперервно працюють над створенням так званих щитів. Це спеціальні перепони, які з допомогою високочастотного випромінювання допоможуть запобігти відкриття інопланетних порталів. Якщо дослідникам вдасться їх створити, у людей з'явиться шанс на реванш.

Людство не тільки зможе дати відсіч Нібіру, але і назавжди захистити Землю від вторгнення небезпечних гуманоїдів.

"Знай.uа" вже писав: НЛО здійснювали посадку на дні Балтійського моря

Читайте також: землянам доведеться переселитися на Червону планету

Нагадаємо: гуманоїди з Нібіру надіслали страшне попередження