Команда водолазів під назвою Ocean X Team занурилася на дно північної частини Балтійського моря для його вивчення. Несподівано для самих себе на глибині 87 метрів вони виявили таємничу височину круглої форми. Її ширина досягає 70 метрів. Про свою знахідку дослідники розповіли досить давно – ще в 2011 році.

Цей незвичайний об'єкт зацікавив абсолютно всіх – науковців, археологів, водолазів і уфологів.

Деякі експерти вирішили, що це самий справжній НЛО, інші зазначили, що конструкція нагадує "Тисячолітній сокіл" з "Зоряних воєн", треті вирішили, що це може бути підводний човен часів Холодної війни і навіть метеорит.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно аквалангісти вирішили повторно зануритися в море з метою більш ретельного і детального вивчення.

Один з водолазів поділився своїми враженнями:

"Досвід занурення до цього таємничого об'єкту неможливо ні з чим порівняти. Води навколо височини були набагато холодніше, ніж ті, в які я занурювався раніше".

Аквалангісти повідомили, що плита має досить дивну і незвичайну форму. І вона явно має не природне походження. Все це виглядає так, ніби її спеціально хтось створив на суші, а потім занурив на морське дно. Так і була розкрита таємниця так званої балтійської аномалії.

Уфологи вважають, що він міг бути сформований не на суші, а навіть на іншій планеті. На думку деяких експертів, знайдена плита служила так званою парковкою для невпізнаних літаючих об'єктів. Ймовірно, прибульці здійснювали посадку саме на дні Балтійського моря.

Представники наукового співтовариства скептично ставляться до подібних заяв. Фахівці Стокгольмського університету впевнені, що причиною утворення цієї аномалії є льодовики, які були сформовані тисячі років тому, а зовсім не прибульці.

"Знай.uа" вже писав: на дні моря лежить корабель прибульців

Читайте також: уфолог показав прибульців, які спостерігають за МКС

Нагадаємо: в Антарктиді виявили зруйнований непізнаний об'єкт