Еротичний гороскоп на 28 лютого Овен

Сьогодні вам здасться, що коханий знаходиться десь не з вами, хоча ви лежите поруч. Зачекайте поки він розбереться в себі і не вимагайте занадто багато.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Телець

День добре підходить для еротичного сюрпризу з вашого боку. Вибирайте щось палке, яскраве, щире і очікуване, щоб не злякати його.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Близнюки

Сьогодні вам може бути нелегко в ліжку, тому що ваш партнер дуже примхливий і вимогливий, зате навчитеся чогось нового.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Рак

Найменше задоволення партнеру принесе довге еротичне спілкування з вами. Якщо хочете догодити йому, робіть все швидко.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Лев

Якщо у вас сьогодні спробувати дізнатися, чого вам не вистачає в еротичному плані, то виявиться правдою тільки те, про що ви не скажете. Як шкода, що люди не вміють читати ваші думки.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 лютого Діва

Сьогодні для вас дуже важлива естетика візуальних відчуттів, а значить найбільше вам подобаються красиво одягнені красені, без одягу вони вже не так прекрасні.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Терези

Сьогодні інтимне життя у вас буде на висоті, як і ви. Можете сміливо починати роздягати партнера, будьте м'якими, але в той же час наполегливими.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Скорпіон

Вам знадобиться більше часу, щоб «розгойдатися», може варто подивитися щось еротичне разом перед тим, як приступити до справи?

Еротичний гороскоп на 28 лютого Стрілець

Сьогодні вам весь день буде здаватися, що начальник не проти усамітнитися разом з вами у себе в кабінеті і давати пікантні натяки, які ви можете навіть вважати образливими.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Козеріг

Ваше навчання або робота займе весь вільний час, тому докохання і всього іншого ви дійдете тільки до вечора. І це в кращому випадку, якщо не забудете що потрібно робити в таких ситуаціях.

Еротичний гороскоп на 28 лютого Водолій

Звичайно, секс в ліфті або машині шалено гарний, але в міру. Якщо це повторюється кілька разів поспіль, а в звичайних умовах взагалі не відбувається, то придивіться, можливо, ваш партнер здатний на пристрасть виключно в одних і тих же декораціях?

Еротичний гороскоп на 28 лютого Риби

Сьогодні вам потрібна підвищена увага і трохи гри в інтимних стосунках, в іншому випадку, ви настільки занудьгуєте, що підете з дому шукати щось цікаве. А хто його знає що ви там знайдете.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03