На протязі довгого часу уфологи лякають жителів Землі таємничою планетою Нібіру, яка може знищити абсолютно все живе.

Вчені вважають, що не потрібно нічого придумувати – загроз і так цілком достатньо. Більш імовірним варіантом є те, що люди загинуть за ядерною, катаклізмів, забруднення або який-небудь техногенної катастрофи. Скептики переконані, що страшні історії про астероїдів та інших космічних тілах придумують політики. Їх мета – відволікти людей від того, що насправді відбувається на Землі.

Доктор Стівен Грір і його команда уфологів згодні з опонентами. Вони не вважають, що Нібіру когось вб'є. А це свідчить про те, що прибульці атакують, тому ніхто і не захопить Землю.

На думку Гріра, люди – це щось на зразок вихованців для вищих істот, до яких він відносить позаземні раси. Земляни поки ще не доросли до спілкування з інопланетянами. І замість того, щоб всіляко розвиватися і прагнути до этомуу, люди йдуть по шляху руйнування. Вони удосконалюють лише зброю. Порівняно з озброєнням, абсолютно всі напрямки науки безнадійно відстав.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тому гуманоїдам і довелося створити Нібіру. Це так зване опудало, яке змусить людей одуматися. Експерт переконаний: прибульці побачили, що на Землі може початися ядерна війна, і вирішили перешкодити цьому.

Гріг вважає, що це саме інопланетяни відбили удар величезного Челябінського метеорита, який міг стати причиною масштабних руйнувань. Нібіру може знищити нашу планету повністю, але гуманоїди цього не допустять. Вони проводять таємничий експеримент і хочуть побачити, чим він завершиться.

Поки люди перебувають у страху перед наближенням кінцем світу, їм складніше буде придумувати різні жорстокі способи вбити один одного. Людство скооперується перед спільним ворогом і спільною небезпекою.

"Знай.иа" вже писав про те, що прибульці перетворили щурів на канібалів

Як повідомлялося, до Землі мчить кілометровий астероїд

Читайте також: страхітливі монстри ожили перед кінцем світу