Овну не можна говорити "Почекай трішки"

Представники цього знаку Зодіаку терпіти не можуть, коли їх змушують чекати. Їм потрібно тут і зараз. Від фраз накшталт "давай поговоримо пізніше" вони можуть нервувати.

Тільцю - "Ти неправи"

Якщо хтось засумнівається у тому, що вони неправі - буде біда. Тільці також не люблять, коли перед ними чимось вихваляються, а також коли погано говорять про їжу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Близнюкам - "Ти можеш помовчати?"

Вони не можуть не обговорювати, не розпитувтаи про подробиці. Їхнє життя живе спілкування. Також представники знаку не люблять, коли їм ставлять дурні питання.

Ракам - "Давай зробимо це спонтанно"

Представники знаку зазвичай дуже домашній і замкнуті, тому звикли усе планувати. Ситуації, коли потрібно діяти спонтанно вибивають їх з колеї.

Левам - "Тобі це не підходить"

Представники знаку впевнені, що їм підходить усе, тому критикувати їх аж ніяк не можна. Хочете стати кращим другом Лева - робіть компліменти.

Дівам - "У мене є своя думка з цього приводу"

У цій фразі Діви бачать "мене не цікавить твоя думка", або "на твою думку мені начхати". Вони дуже вимогливі, тому їх можна образити, якщо ви не захочете їх вислухати.

Терезам - "Обирай швидше"

Вони живуть у сумнівах. Якщо ви говорите цю фразу, вони сприймають її як тиск. Терезам потрібно довго обдумувати, зважувати всі "за" і "проти", а тільки потім приймати рішення.

Скорпіонам - "Це ультиматум"

Скорпіони дуже чуттєві і не можна ставити їм рамки. Якщо на них менше тиснути, то всі від цього тільки виграють. Уникайте категоричних виразів.

Стрільцям - "Все погано"

Вони - оптимісти і їх дратує, коли люди вигадують проблеми з нічого. Не люблять доманіх людей та пасивний спосіб життя. Рух та дух авантюризму - ось, що їм треба.

Козерогам - "Дарма ти це робиш"

Вони дуже прямі й вперті. Не люблять, коли їх засуджують, адже вважають, що роблять усе правильно. Також їм не подобається, коли поршують їхній особистий простір.

Водоліям - "Це дурна ідея"

Водолії люблять експерименти і цю фразу просто не зрозуміють. Цю фразу можуть сприйняти як особисту образу. Також вони не люблять контроль, адже свобода для них - понад усе.

Рибам - "Тут про тебе таке говорили"

Риби не люблять плітки, їм важливо, що про них думають інші. Важливо визнавати усі їхні вміння та навички. Їх більше мотивує похвала, ніж критика.

Нагадаємо, гороскоп на 2019: важливе послання для кожного знаку Зодіаку.

Як повідомляв Знай.ua: найгірші невістки за знаком Зодіаку: ці дівчата точно не пара вашому сину.

Також Знай.ua писав, кому пощастить змінити своє життя.