Гороскоп на 1 березня Овен

Хоча це і перший весняний день, вашому знаку нові проекти краще не починати до завтра, але можете вдосконалити те, що робили раніше.

Гороскоп на 1 березня Телець

Будь-хто, хто вирішить, що ви збираєтеся виконувати його розпорядження, дуже сильно помиляється. Ви сьогодні вперті далі нікуди.

Гороскоп на 1 березня Близнюки

Сьогодні ви зможете уникнути неприємностей, але в самий останній момент. День ще як потріпає вам нерви.

Гороскоп на 1 березня Рак

Не варто зараз розгойдувати човен, потрібно бути більш виваженими і холодними, навіть якщо пожежа у вашій душі не на жарт розгорілася.

Гороскоп на 1 березня Лев

Всі двері відкриті для вас, навіть таємниці оточуючих, адже ви чомусь викликаєте дуже велику довіру. Не використовуйте цю здатність у корисливих цілях.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Гороскоп на 1 березня Діва

Вам треба уникати конфліктів, особливо чужих. Інакше ви постраждаєте сильніше, ніж учасники, ви дуже вразливі.

Гороскоп на 1 березня Терези

Забудьте про все, що планували на цей день. Хоча він пройде і не так, як ви хотіли, у вас все одно буде достатньо приємних спогадів.

Гороскоп на 1 березня Скорпіон

У повітрі витає вітер змін, який і вас торкнеться своїм крильцем. Дивіться, щоб не забрав вас далеко від землі, падати буде боляче.

Гороскоп на 1 березня Стрілець

Сьогодні щось важливе станеться тоді, коли вас поруч не буде. Не омрачайте радість оточуючих своїм розчаруванням.

Гороскоп на 1 березня Козеріг

Сьогодні ви можете дозволити собі спонтанні рішення, наслідки будуть набагато цікавішими, хоч трохи розважитесь.

Гороскоп на 1 березня Водолій

Ви десь втратите рожеві окуляри і побачите світ у його справжніх сірих тонах. Не кожен день варто так радіти життю, так нецікаво.

Гороскоп на 1 березня Риби

Як відомо, ніщо не трапляється саме по собі. Якщо ви вважаєте, що повинно статися те-то, те-то і те-то, вам слід зайнятися цим питанням і спровокувати ці події. Просто сидіти і чекати марно.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 25.02 - 03.03