Світове наукове співтовариство потрясла нова приголомшлива теорія, згідно з якою багато років тому були втрачені позаземні технології. Через таємничу фатальну помилку вони поклали кінець існуванню індіанського племені Майя. На думку вчених, більшість інопланетних цивілізацій не встигають розвинутися до рівня міжгалактичних переміщень. Їх Сонце розігрівається до неймовірної температури перед своєю смертю і знищує все навколо себе.

Деякими прибульцям все ж вдалося відвідати Землю. Вони зуміли вплинути на технологічний прогрес на своїй планеті до того, як її знищила рідна зірка. Дослідники вважають, що саме вони відвідали нашу планету і подарували Майя прекрасний шанс на порятунок у вигляді просунутих технологій.

Це стало поясненням того, звідки у настільки древньої цивілізації було безліч обширних знань в астрономії та інших науках. А також того, чому серед решти стародавніх писань в зразках майанского мистецтва виявили малюнки космічних кораблів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Певно, розвинені прибульці усвідомили, що на Землі розумні істоти з'явилися занадто пізно. І якщо вони не допоможуть людям, то природний прогрес наук не встигне подарувати людству техніку міжгалактичних мандрів.

Загадкове зникнення однієї з найбільш відомих цивілізацій на планеті, ймовірно, пов'язано з тим, що індіанці не зуміли правильно використовувати отримані технології. Стрибка вперед не сталося.

Розумні істоти, які коли-то давно могли відвідати нашу планету, навряд чи повернуться. Всесвіт стрімко розширюється, і вони повинні встигнути врятувати якомога більше розумних істот.

Портал "Знай.uа" вже писав: вчені розкрили найбільшу таємницю племені майя, але навіть не наблизилися до повної розгадки найдавнішої цивілізації

Як повідомлялося, Майя були праві, знищили Землю в 2012 році. Нібіру вже виконала вбивчу місію по знищенню планети

Нагадаємо, у печері виявили живопис стародавньої цивілізації