В Одесі та Одеській області очікуються пориви вітру 7-12 м/с. Про це повідомляє прес-служба Гідрометцентру Чорного та Азовського морів.

Температуру повітря вночі обіцяють 1-3 градусів морозу, а вдень до 8 градусів тепла.

Штормове попередження і подібні погодні умови можуть призвести до порушення енергопостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі.

Нагадаємо, що накриє по повній: в Україні оголосили штормове попередження.Який день поспіль стихія продовжує випробовувати нерви і здоров'я українців, але у п'ятницю, 27 липня, погода вирішила спробувати ще більше: синоптики очікують сильних дощів і поривчастого вітру, і оголосили по країні штормове попередження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на метеорологів. Очікується, що в Карпатах і на Прикарпатті пройдуть сильні дощі з поривчастим вітром (середня швидкість 15-20 метрів в секунду) і градом. Впродовж всієї п'ятниці зливи очікуються в усіх українських містах.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що штормове попередження: шість областей України опиняться у владі стихії.В Україні 4-5 січня очікується ускладнення погодних умов. Активний циклон накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську області. Про це повідомляє прес-служба Держнс. Так, до вечора 4 січня очікується сніг, місцями з дощем, а також посилення вітру до 15-20 м/с. В Приазов'ї місцями до 25 м/с. Також в окремих регіонах буде ожеледь, налипання мокрого снігу та приріст снігового покриву до 15-20 сантиметрів. У ніч на 5 січня стихія трохи стихне.

"Знай.uа" писав, що колючий мороз і сніг по коліна: в Україні оголосили штормове попередження.У найближчі дні Україна буде перебувати під впливом активного холодного циклону, який з собою принесе погіршення погодних умов в шести регіонах. Про це повідомляє Український гідрометцентр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.