Із кожним роком все більше людей долучається до політики. На те, наскільки продуктивним буде депутатство і політична кар'єра людини в цілому, впливають не тільки освіта, досвід, вік, наявні навички, а характер і темперамент, багато в чому обумовлені знаком його зодіаку. Представляємо п'ятірку гороскопічних представників, з яких можуть вийти найкращі депутати.

Лев

Справедливо буде першочергово виділити Лева. Кількість відомих політичних діячів, які народилися під цим знаком дійсно велика. Зокрема, це Олександр Македонський, Наполеон, Барак Обама, Білл Клінтон.

Ці вогненні люди від природи прагнуть до влади і люблять командувати. Величезною перевагою Лева є те, що він вміє «заряджати» інших своїми ідеями. Вони презентабельні, розумні, вміють красиво і грамотно говорити. Більшість представників цього знака зодіаку є чудовими ораторами, при необхідності – можуть приспати пильність потрібних людей і допомогти їм думати так, як вигідно безпосередньо депутату-Леву.

Стрілець

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не менше Левів владу обожнюють і люди, які народилися під знаком Стрільця. Вони сміливо можуть боротися за бажане – у тому числі, за депутатське крісло. Примітно, що, досягнувши своєї мети, Лучники не спочивають на лаврах, а прагнуть більшого. У представника цього зодіакального сузір'я, як правило, є чітко розписана стратегія, що дозволяє йому досягти поставлених завдань набагато швидше, ніж це роблять опоненти.

Під заступництвом знаку Стрільця народилися Жанна д'арк, Чингісхан, Олександр I, Уїнстон Черчілль, які, як відомо, були дуже сильними особистостями і надихала сучасників на нові звершення.

Скорпіон

Завдяки особливому магнетизму і вмінню зачарувати кого необхідно, ефективними політиками можуть стати і Скорпіони. Вони можуть добитися величезних успіхів у цій сфері і повести за собою народ, якщо навчаться працювати в команді.

Природженому лідеру-Скорпіону, незважаючи на відмінні комунікативні навички, незвично з кимось радитися, через що може статися прикрий промах. А ось ті, хто зуміли домовитися зі своїм «внутрішнім» босом мають великі шанси побудувати запаморочливу політкар'єру і залишити свій слід в історії.

Терези

В порівнянні з вищеописаними гороскопічними персонажами, Терези не володіють таким затятим характером. Більшість підопічних Венери досить спокійні. Саме ця якість може стати політичним козирем.

Люди прислухаються до такого політика, який уміє створювати атмосферу захищеності. Представники цього зодіакального сузір'я досить гнучкі. Вони можуть врахувати результати різнопланового соціуму, завдяки чому стають улюбленцями у багатьох.

Терези прислухаються до конструктивних зауважень. Вони і самі не бачать нічого поганого, щоб порадитися із знаючими людьми. Це додаткові бонуси в політичну «скарбничку» Терезів, які збільшують їхні шанси на успіх в депутатській діяльності та залучають додаткових соратників і прихильників.

Нагадаємо, що деякі зі знаків зодіаку відрізняються особливою тонкістю сприйняття, але не всім вдається перевести це в контрольовану практику.

Раніше Знай.uа повідомляв, які фрази краще не говорити різними знаками Зодіаку.

Також Знай.uа" писав, топ самих дивних місць, в яких можна знайти "Оскар": забула, куди поклала.