Усі знають, як відбувається вручення премії "Оскар", проте мало хто уявляє собі, яка доля чекаю на статуетки, які отримують лауреати. Чому дехто тримає "Оскар" в туалеті, а хтось навіть не здогадується про його місцезнаходження?

Френсіс Мак-Дорманд

Дехто просто не знає, куди поклав свою статуетку, а у декого їх викрадають. Це і трапилося з актрисою Френсіс Макдорманд, яка отримала "Оскар" за найкращу жіночу роль у фільмі "Три білборди за межами Еббінга, Міссурі". Щоправда, їй швидко повернули її нагороду.

Кейт Вінслет

Кейт Уінслет тримає свій "Оскар" у туалеті, щоб усі бажаючі змогли його помацати. А Колін Ферт колись випадково залишив нагороду у вбиральні. Йому статуетку повернув прибиральник.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сьюзен Сарандон

Як заявила Джоді Фостер, вони гарно виглядають поряд з кранами. У туалеті також тримають свої нагороди Емма Томпсон, Сьюзен Сарандон, Шон Коннері, Лайонел Річі.

Шон Коннері

Були і загадкові зникнення "Оскару". Одного разу Вупі Голдберг вирішила почистити статуетку та відправила її до Кіноакадемії, але коли відкрили пакунок, то всередині було порожньо. Статуетку знайшли на смітнику в аеропорту Онтаріо. Виявилось, що крадії викрали нагороду.

Вупі Голдберг

Анджеліна Джолі отримала "Оскар" за кращу жіночу роль другого плану в фільмі "Перерване життя" і подарувала статуетку своїй мамі. Коли мати актриси, Маршелін Бертран, померла, з того часу ніхто статуетку не бачив.

Анджеліна Джолі

Нагадаємо, що телеведуча Лідія Таран розповіла, як Зеленський оплатив мрію її доньки: хочу в світ, де все - суцільний кайф. Зірка каналу "1+1" зізналася, куди хоче поїхати її донька.

Як повідомляв портал "Знай.uа": перемога Maruv шокувала українців, що видно по їх реакції в мережі. Їх обурив провокаційний виступ співачки, а також її відносини з російськими представниками на конкурсі.

Також "Знай.uа" писав, що мати дуету ANNA MARIA поставила крапку в гучному скандалі: "Мої діти - головна зброя, України як країни немає".