Перемога Maruv шокувала українців, що видно по їх реакції в мережі. Їх обурив провокаційний виступ співачки, а також її відносини з російськими представниками на конкурсі. Крім того, масла у вогонь підлили і заплановані у Санкт-Петербурзі та Москві концерти. Ми зібрали найбільш яскраві коментарі користувачів мережі:

"Якщо Maruv так сильно хоче на Євробачення, то нехай відмовляється від гастролей в мордорі. Заодно і побачимо, що сильніше – ідея бабла або ідея їх голубів миру", "Про нацвідбір на Євробачення. Можу ще раз повторити думку багатьох: представником України не може бути артист, який гастролює в країні-агресорі, планує робити це й надалі і не бачить в цьому нічого неприйнятного. Тому історія з учасником від України ще далеко не закінчена", "Це як секс з жалю, тільки Євробачення", "Ну так нехай соціальне там щось роблять, тому що посилати Марув – це зашквар і реклама секс-туризму в Україні".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чимало коментарів стосувалися і громадян України, які віддали свій голос за співачку. Деякі задавалися питанням, кого українці завтра виберуть в президенти, якщо представником країни на міжнародному музичному конкурсі обрали Maruv.

Багато користувачів вбачають у цьому російський вплив: "Нацвідбір на Євробачення: ФСБ рулить! Концерт в Москві раніше, ніж у Тель-Авіві", "Що сказати з приводу Нацвідбору на Євробачення: шабаш колаборантів вдався, спецоперація пройшла на відмінно, українців в черговий раз розвели".

Ну, і насамкінець ще один коментар від користувача на ім'я Оксана: "Ой, як все погано".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що коханка репера Гуфа Яна Шевцова попала в лікарню – лікарям не сподобалися результати аналізів дівчини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Євген Кошовий під час свого візиту на Закарпаття взяв участь у шоу блогерши Лери Мандзюк, під час якого намагався вгадати значення деяких слів.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розповіли, хто такі насправді скандальні співачки з дуету ANNA MARIA та їх батьки.