Скандальне висловлювання сестер з українського дуету ANNA MARIA, які були учасницями Нацвідбору "Євробачення-2019", про війну на Донбасі і анексію Криму, спровокувало пильну увагу до їх сім'ї.

Мільйони українців водили за ніс, адже, як виявилося, батьки співачок, які стали фіналістками Нацвідбору українського етапу міжнародного конкурсу, справжні зрадники України, які після анексії Криму перейшли на бік російських окупантів.

На сайті "Миротворець" імена батьків скандального дуету ANNA MARIA з'явилися ще в 2015 році.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В інформаційній довідці описано "славний трудовий" шлях прихильників окупації Криму. Згідно з даними джерел, ні мати, ні батько дівчат не приховували своїх політичних поглядів, негативно висловлюючись про Україну.

Швидше за все, на Росію задивляються і самі так звані "українські" співачки, які назвали війну на Донбасі громадянською.

Нещодавно активісти "Миротворця" знайшли скандальні слова Лариси Опанасюк, яка назвала молодь, напевно, маючи на увазі і своїх дочок-співачок: "головною зброєю в ідеологічній війні". При цьому сепаратистка не уточнила, хто з ким воює.

"У вас ще є сумніви в тому, що сестри — інструмент інформаційної спецоперації російського агресора проти України?". активісти написали у своєму співтоваристві в Twitter

Зараз Лариса Опанасюк "заступник голови" фейкового "радміну" окупованого Криму. Джерела запевняють, що Лариса Опанасюк живе набагато багатше, ніж нелегітимний "голова" Криму і зрадник України Сергій Аксьонов.

Нагадаємо, що під час проведення інтерв'ю на одне з питань, яке стосувалося окупованого півострова Крим артистки дуету ANNA MARIA висловилися надзвичайно обурливо щодо статусу півострова. В ході розмови з вуст молодих співачок прозвучали неоднозначні висловлювання: "Україна втратила Крим, але при цьому, Крим залишається Кримом".

Раніше " Знай.uа " писав про те, як дует "Анна-Марія, фаворити вокального шоу "Євробачення" підтримали Росію.

Раніше " Знай.ua " інформував про те, як Крим просить Україну забрати його назад до себе.