Під час проведення інтерв’ю на одне з запитань, яке стосувалося окупованого півострова Крим, артистки дуету ANNA MARIA висловились надзвичайно обурливо стосовно теперішнього статусу півострова. В ході розмови з вуст молодих співачок пролунали неоднозначні висловлювання: "Україна втратила Крим, але при цьому, Крим залишається Кримом". Ці слова надзвичайно підбурили Скрипіна. Після резонансного інтерв'ю відповіді Романа Скрипіна не довилося довго чекати. Він опублікував допис, у одному зі своїх блогів, де журналіст розповів своє бачення та ставлення до Національного відбору. Також Роман Скрипін наполегливо заявив, що такі справи повинні розглядати в СБУ. Він був розчарований, що артисти з такою Національною свідомістю «співають для Джамали, яка отримала перемогу на Євробаченні з піснею 1944». По мимо цього журналіст прокоментував і зірковий склад журі, який теж потрапив під гарячу руку. Скрипін обрав для цього досить жорстку форму, яка мало кому сподобалася, особливо ведучому шоу Нацвідбору Євробачення Сергію Притулі.

" Там Джамала? Кримськотатарська співачка, яка перемогла з піснею 1944, яка розкрила очі? І тепер сєпаратюги співають для Джамали? В мене щось не клеїться. Що, взагалі, відбувається? До Данилка я не маю питань. Це людина-шлягер. Це викривлена версія Алли Пугачової для " малоросії ". В мене немає питань до "Манекена" (справжнє ім’я – Євген ФІлатов). Донецьк. Після слова на " Д " треба ставити крапку. Я його теж розумію. Але Джамала? Як так? Ведучий Сергій Притула? Патріот? На фронт передає гроші, але впритул не бачить перед собою п’яту колону? Як так?
– заявив Роман Скрипін ".

На цей коментар миттєво відреагував телеведучий Сергій Притула, який вже другий рік поспіль веде популярне вокальне шоу в Україні. Шоумен заявив, що не проводить кастинги на Нацвідборі і тим більше не визначає, кому співати, а кому – ні. Зазначив, що тільки проводить конкурс. В свою чергу після кожного виступу зіркових учасників Сергій Притула спілкувався з ними та розпитував їх про гастролі в Росії чи виступи в Криму.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" Рома, не зай*буй, а то всі під*расти, один ти – Д'Артаньян... Я не проводжу кастинги і не визначаю, кому співати, а кому – ні. Для цього є окремі люди. Як людина притомна, я вважав за потрібне донести до глядача інформацію про ряд виконавців (учасників Нацвідбору), що гастролюють Росією,
– пояснив Сергій Притула ".

Довго чекати на відповідь журналіста Романа Скрипіна не прийшлося. Він відповів не в менш грубій формі ніж минулого разу. В цьому коментарі Скрипін зазначив, що Сергій Притула, за бажання, міг поцікавитись у скандальних артисток про " здоров'я мамки, чи не кашляє ", яка у соцмережах стає на захист окупантів. І натякнув на залежніть Сергія Притули від рішень Віктора Михайловича " повідок короткий ". Скрипін заявив, що люди вірять ведучому і він міг би публічно продемонструвати позицію виконавиць.

Нагадаємо раніше " Знай.ua " писав про те, як дует " Анна-Марія, фаворити вокального шоу " Євробачення " підтримали Росію.

Також " Знай.ua " повідомляв про заплямовану репцтацію, дуета " Анна-Марія ". Дівчата зганьбили самих себе на інтерв'ю зі Скрипіним.


Раніше "Знай.ua" інформував про те, як Крим просить Україну забрати його назад до себе.