Реалії життя на окупованому півострові Крим після Путінської анексії не припали до смаку місцевим жителям. Кримчани хочуть додому, хлебнув «Руського світу», який раніше так вихваляли і ідеалізували. Приклади наводить у своєму Twitter відомий блогер RoksolanaToday&Крим.

За словами блогера, в Криму явно виникла проблема зі свободою вираження, в тому числі і незгоди. Місцеві жителі вже відкрито говорять про бажання повернутися в склад України.

Наприклад, на "Майдан" просто так не вийдеш – все тотально контролюється. Про таку атмосферу розповіла у своєму Twitter блогер

Так, вона показала, як на одному з місцевих пабліків відреагували на питання: "До Майдану і анексії Криму мітингували так часто?".

Відповіді були більш ніж показові: "Ялті треба додому!", "Немає такої опції у жителів півострова в сьогоднішніх реаліях!", "До" і "після" – це дві великі різниці!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, політики нарешті зуміли домовитися про введення миротворчої місії на тимчасово окуповані території Донбасу, дає шанс збройного конфлікту перейти в проміжну стадію, що повноцінної "війною" назвати вже не можна.

Про це в понеділок, 1 жовтня, під час погоджувальної ради парламенту заявила Ірина Луценко - представник Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

"(Введення миротворців - ред.) … це ще не мир, але це вже не війна", - заявила Луценко.
Варіант Києва і Волкера про введення миротворчої місії на Донбас аж до кордонів з Росією буде означати "окупацію" (в розумінні Росії миротворці — це окупанти, — ред.) і перспектива у такого варіанту нульова. Про це заявив постпред РФ в Радбезі ООН Василь Небензя в інтерв'ю російським ЗМІ, пише Хвиля.