Британські вчені вирішили з'ясувати, як залежність від соціальних мереж впливає на життя населення. Вони виявили, що люди витрачають більше 4 мільйонів годин на те, щоб стежити в Інтернеті за новинами перед виходом на роботу. Статистика свідчить, що британці відправляють 97 мільйонів смс, перш ніж встати з ліжка вранці.

За результатами дослідження, сучасна людина займається перед роботою сексом 2 рази на тиждень. Це прирівнюється до кількості можливих повних сніданків протягом тижня.

А Інтернет настільки здолав людину, що тільки на перегляд соціальних мереж лежачи в ліжку йде 3 мільйона годин. На перегляд ранкового телебачення населення витрачає 16 мільйонів годин.

Стрімке зростання багаторазового ранкового екранного часу говорить про те, що кожен п'ятий житель більше не снідає перед виходом з дому. Він просто не встигає.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вчені провели опитування, в якому взяли участь 2000 британців. За його результатами, багато людей прокидаються зранку тільки після 5 дзвінка будильника. Виявилося, що британці до 9 ранку лаються мінімум 4 рази. Вранці у них залишається всього лише 3 хвилини на прибирання ліжку, 10 хвилин для того, щоб зібратися на роботу, і 5 хвилин на приготування сніданку.

Від такого режиму приблизно 36% населення постійно сонні і мляві, а 27% відчувають стрес вже з моменту пробудження.

Тому зовсім не дивно, що три чверті британців вважають, що ранок у будні дні – найбільш напружена частина робочого тижня.

З-за такого згубного впливу Інтернет і назвали "чумою 21 століття".

Портал "Знай.uа" вже розповідав: сім'я не виходила з дому 2.5 роки. Всьому виною патологічна інтернет-залежність. Єдиною, хто залишав будинок, була 9-річна донька

Як повідомлялося, збулися пророкування геніального Айзека Азімова через 35 років: роботи, інтернет-залежність та колонізація Марса. Азімов передбачив зростання популярності комп'ютерів

Читайте також: дівчат попросили обробити свої знімки перед публікацією у соцмережах. Результати шокували навіть професійного фотографа