Грошовий гороскоп обіцяє неймовірну удачу представникам деяких знаків Зодіаку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, астрологи відзначають, що найбільш вдалим у грошовитому плані бперший місяць весни стане для Овнім, Раків, Стрільців та Водоліїв.

Овен

У березні люди, які народились у перший місяць весни використають свої найкращі ділові якості для збільшення доходу. Ви будете весь місяць перебувати у відмінному настрої, що підвищить працездатність і забезпечить мотивацію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Рак

У березні ви опинитеся в дуже виграшному становищі. Зірки обіцяють Ракам вкрай сприятливий період - прийшла пора зробити фінальний ривок.

Лев

Леви повинні відразу ж створити ціль, а підтримка удачі вам точно забезпечена.

Стрілець

Можете планувати на березень найважливіші справи. Особливо постарайтеся скласти цей список до 5 числа.

Водолій

Для того, щоб здобути максимальну фінансову вигоду в цьому місяці, астрологи радять вам привести до гармонії внутрішній стан.

Разом з тим варто відзначити, що журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці. Вони стверджують, що державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень.

Курирував схему, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка. Його ім'я не вперше спливає в контексті дивних державних закупівель. У ЗМІ його називають "смотрящим" за оборонкою від імені Петра Олексійовича.

Опублікований матеріал вже викликав скандал, а опозиція закликала до імпічменту президента.

Журналіст каналу "1+1" Євгеній Плинський поділився своїми думками з приводу свіжого корупційного скандалу в "Укроборонпромі". Найстрашніше в цій історії те, що "живучи в багатстві, ситості, при владі, батько вчить сина красти", вважає журналіст. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Знаете что самое страшное в истории Гладковского? Что живя в богатстве, сытости, во власти, отец учит сына...

Geplaatst door Evgeniy Plinskiy op Dinsdag 26 februari 2019

"І очевидно ж, що син, який підростав у такому вихованні, ставши батьком, так само буде вчити вже свого сина того ж ремесла. Згадуючи злодійські заповіти діда-злодія і казнокрада він буде діставати з сімейного архіву не старі пошарпані шахи, в які він сам вчився грати, а дістане пошарпані схеми офшорів і прокладок "Укроборонпрому". Дивись сину, пишайся, переймай", - написав журналіст.

Нагадаємо, статтю про незаконне збагачення скасували.

Як повідомляв "Знай.ua", жінці залишили у спадок схованку з прадавнім скарбом.

Також "Знай.ua" писав, як легендарна банда злочинниць змусила тремтіти весь Лондон.

Любовний гороскоп на березень 2019