Багато видань почали писати про Апокаліпсис, який має дуже скоро наступити на Землі.

Першим моторошну інформацію повідомив Девід Монтейн, якому нібито вдалося розгадати давнє пророцтво з Біблії.

Згідно його версії, кінець світу відбудеться на Землі вже в 2019 році і вченому нібито навіть вдалося назвати точну дату Апокаліпсису.

При цьому Девіда Монтейна називають ученим, який займається вивченням стародавніх текстів. Саме в них він знайшов підтвердження того, що зовсім скоро на нашій планеті відбудуться невідворотні події.

За словами Монтейна, Апокаліпсиса варто чекати вже 21 грудня. Він буде супроводжуватися цунамі, виверженням вулканів і землетрусами.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вчений переконаний, що катастрофа трапиться під впливом інших планет, які вишикуються унікальним чином. Слідом за цим послідують техногенні катастрофи.

Апогей же судного дня нібито настане вже 28 грудня. У той же час, доказів того, що Девід Монтейн дійсно має якесь відношення до науки, знайти на даний момент не вдалося.

Нагадаємо, що протягом кількох десятків років вчені намагаються знайти відповіді на загадки, приховані в Біблії. Вони описують різні катаклізми, пов'язані з поверненням на Землю Ісуса Христа у другому пришесті. На думку експертів, диявол підштовхне Сполучені Штати Америки до Третьої світової війни. Розв'яжеться збройний конфлікт проти Північної Кореї. Це і ознаменує новий порядок для всього людства. Так званий очищаючий вогонь поглине усю планету.

Багато експертів зі всього світу намагалися передбачити Апокаліпсис. Вони вказували на безліч військових протистоянь між країнами, які терзають планету і зараз. Але поки жодна держава відкрито не оголосила війну супернику. Фахівці вважають, що незабаром це зміниться. Навіть сторони, які будуть зберігати нейтралітет, понесуть багатомільйонні втрати.

Читайте також: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається. Віруючі по всьому світу б'ють тривогу.

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію. 8 березня Апокаліпсис не відбудеться.