Маги роклали карти Таро для кожного знака Зодіака та розповіли, що випаде на долю кожного наступного тижня та до яких ударів слід бути готовими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зміни в житті торкнуться кожного представника знаків Зодіаку, і для того, щоб вони принесли лише позитивні емоції, не варто чинити їм опір.

Овен

Сьомий Аркан "Колісниця" випадає на початок місяця, а це означає необхідність рухатися вперед, не зупиняючись на середині шляху. Аркан вказує на швидкі зміни в житті. Вони будуть позитивними, якщо Овни робитимуть все розсудливо.

"Правосуддя" або "Справедливість" говорить про те, що будь-які дії і слова Овнів знайдуть відгук у найближчому майбутньому. Овнам важливо стежити за тим, що вони кажуть і роблять, щоб виключити неприємності.

"Іерофант" - карта активності, і для того, щоб прогноз був позитивним, Овнам варто відмовитися від стереотипів і знайти оригінальний спосіб вирішення складних завдань.

Телець

На початку березня Тельцям не варто зневірятися, якщо справи підуть не так швидко, як було заплановано. По карті "Помірність" важливо знайти золоту середину і неквапливо, крок за кроком наближатися до успіху.

"Правосуддя" вказує на позитивні зміни в житті у тому випадку, якщо Тельці будуть чесними з оточуючими людьми. З цього Аркану домогтися бажаного обманом загрожує великими неприємностями найближчим часом.

Аркан "Закохані" говорить про вибір, завдяки якому з'явиться можливість зрушити з
мертвої точки. Тельцям доведеться прийняти важливе рішення, і не виключено, що для цього доведеться чимось пожертвувати.

Близнюки

По карті "Правосуддя" Близнюки зможуть вирішити справи, що стосуються судових позовів і відновлення чесного імені. З цього Аркану кривдники завжди отримують по заслугах, а значить, переживати за результат ситуації не варто. Щодо особистого життя цей Аркан говорить про необхідність бути чесними з партнером, щоб уникнути конфліктних ситуацій.

"Імператор" вказує на можливість взятися за давно заплановані справи. Близнюки зможуть нарешті втілити в життя все, що було в їхніх мріях. Варто бути уважним і уникати помилок.

"Дурень" говорить про необхідність продовжувати рух вперед, навіть якщо не зрозуміло, які події чекають за першим поворотом. Близнюкам можна покластися на долю й довіряти своїй інтуїції, яка обов'язково допоможе прийняти найкраще рішення.

Рак

На початку місяця Ракам по карті "Колісниця" пощастить у справах, пов'язаних з роботою. З цього Аркану труднощі легко долаються, а попереду відкриваються привабливі перспективи.

"Дурень" говорить про везіння, яке відбудеться з волі випадку. Ракам варто довіряти інтуїції і слідувати покликом серця. Так вони зможуть досягти всього, що побажають, а також знайдуть спосіб подолати будь-які неприємності граючись.

"Колесо фортуни" говорить про те, що в житті Раків будуть відбуватися події, які є відображенням прийнятих рішень в недалекому минулому. Все, що відбувається, буде закономірним, тому не варто квапити події і лякатися.

Лев

По карті "Закохані" Левам на початку тижня потрібно прийняти важливе рішення, яке буде запорукою щасливого майбутнього. Порада цієї карти - довіритися собі і прислухатися до думки дійсно знаючих людей, які можуть підказати вірний напрям.

По карті "Правосуддя" егоїзм і бажання досягти мети шляхом обману обернуться для Львів неприємностями. Тим, хто не хоче надалі отримати по заслугах, варто вибирати шлях відповідальності й чесності, щоб попереду чекали лише нові перемоги і успіхи, а не труднощі і непереборні перешкоди.

"Сонце" символізує перемогу і винагороду за докладені раніше зусилля. Цей Аркан також вказує на вдалий час, коли можна зайняти втілення сміливих планів.

Діва

Початок березня пройде для Дів досить напружено. Незважаючи на те, що карта "Закохані" найчастіше вказує на приємні зміни в особистих відносинах, набуття істинної любові або припинення розбіжності в парах, цьому передує важливий вибір. Дівам потрібно буде знайти компроміс.

По карті "Диявол" Діви зіткнуться з "внутрішніми демонами", які будуть провокувати їх на відмову від основних справ на користь неробства або потурання поганим звичкам.

"Іерофант" говорить про спритність і навіть дещиці хитрощі, які допоможуть досягти бажаного без особливих зусиль. З цього Аркану Діви можуть зайняти лідерську позицію і привести свою команду до успіху. Мова йде не тільки про ділову сферу, але й про особисте життя.

Терези

Вагам на початку березня по карті "Колесо фортуни" доведеться "відпрацювати" помилки попередніх місяців зими. З цього Аркану відповідальним і цілеспрямованим людям приходить довгоочікувана винагорода.

"Пустельник" говорить про необхідність "пригальмувати"», щоб ще раз оцінити сили, які знадобляться для запланованих справ. Карта говорить про сприятливий час, коли з'являється можливість виключити помилки і вибрати саме той шлях, який приведе до мрії.

"Маг" вказує на свободу вибору, коли Вагам можна вибирати будь-який напрям і без сумнівів прийматися за намічені справи. Цей Аркан символізує успіх, але для нього потрібно чесно працювати і не відволікатися на другорядні завдання.

Скорпіон

"Іерофант" вказує Скорпіонам на можливість отримати допомогу або цінну пораду від мудрого наставника або людини, наділеною владою. З цього Аркану мудрі та виважені рішення обов'язково приведуть до прекрасних результатів.

"Смерть" говорить про те, що в середині тижня Скорпіонів чекає новий етап життя, коли настає пора поставити крапку в одній справі і братися за іншу. Цей Аркан може означати початок нового проекту, відносин, переїзд в інше місто або тривале відрядження.

"Пустельник" вказує на період, коли з'являється можливість виправити помилки минулого і тим самим змінити долю в кращу сторону.

Стрілець

Для Стрільців березень почнеться з карти "Диявол". З цього Аркану варто набратися мужності, щоб подолати життєві випробовування і можливі спокуси.

По карті "Відлюдник" Стрільцям варто взяти паузу, щоб ще раз обдумати прийняте рішення. Поспіх може привести до несподіваних наслідків, а значить, виключити труднощі можна, якщо оцінити свої сили і упевнитися в тому, що вибрана справа по плечу.

"Колісниця" говорить про швидкі успіхи, однак розслаблятися Стрільцям рано. Труднощі і перешкоди можуть з'явитися на шляху, і їх потрібно подолати, щоб отримати заслужену нагороду.

Козеріг

"Зірка" вказує Козерогам на те, що небеса їм сприяють, а отже, досягти успіхів не складе праці. Внутрішній голос підкаже вірний напрям, а також допоможе уникнути неприємних сутичок з недоброзичливцями.

"Закохані" - карта вибору, і його Козерогам доведеться зробити навіть на шкоду чогось. Не виключено, що їм доведеться на час залишити бажання взяти вихідний, щоб завершити важливу справу. Що стосується особистого життя, карта вказує на необхідність знаходити компромісні рішення, які допоможуть запобігти конфліктів.

"Помірність" говорить про те, що на вихідних Козероги зможуть налагодити стосунки з близькими людьми, а також вирішити конфліктні ситуації на роботі чи в іншому колективі.

Водолій

"Місяць" вказує на можливість подолати страхи і страх невідомості, які заважають втілити в життя давно виношувані плани. Аркан говорить про те, що перший крок буде найголовнішим випробуванням, і його потрібно зробити, якщо Водолії не хочуть і далі "блукати у темряві" без можливості втілити в життя те, що важливо.

"Іерофант" говорить про можливість познайомитися з людиною, яка допоможе вирішити серйозні питання або ж супроводить до самого фінішу.

"Суд" вказує на сприятливий час, коли можна сміливо братися за вирішення серйозних питань. З цього Аркану подолати труднощі буде значно простіше, якщо діяти чесно, не намагаючись ввести в оману оточення і самих себе.

Риби

"Помірність" говорить про те, що в житті Риб настав той період, коли їм просто необхідна тепла дружня атмосфера. Близькі люди допоможуть позбутися від стресу, що актуально на початку весни.

"Імператор" - карта мудрості й влади. Рибам можуть запропонувати привабливу посаду, і їм належить показати себе з кращої сторони, щоб заслужити довіру.

Карта "Смерть" вказує на необхідність бути готовим до різких змін у житті. Вони можуть потрясти і докорінно змінити світогляд. Зміни необхідні для того, щоб почати новий життєвий етап.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок за знаком Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.ua", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.ua" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.