Наближається снайкрасивіше і ніжне свято весни – 8 Березня! Багато хто з вас уже почали підготовку до свята і вже встигли придбати маленькі символічні подаруночки мамам і бабусям, а тепер прийшов час подумати і про себе. Повідомляє Clutch.

Жіночий день повинен пройти ідеально, тому до вибору сукні, зачіски, макіяжу і манікюру вам треба підійти з усією відповідальністю.

З настанням весни душа вимагає яскравих фарб і кольорів і чим більше, тим краще настрій!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Почнемо з манікюру і спробуємо додати квіткових мотивів у дизайн своїх нігтиків. У новому сезоні квітковий мотив на нігтях буде у тренді.

Ви можете намалювати тюльпани або мімози, які символізують весну і жіноче свято – 8 Березня. Так само можна намалювати лаванду, ромашки або зелені листочки.

Можна використовувати як яскраві кольори: червоний, синій, бузковий і бордовий, так і більш спокійні відтінки: бежевий, світло-рожевий і нюдовый.

Якщо ви не прихильниця малюнків на нігтях і не сприймаєте надмірностей, то можна віддати перевагу спокійному манікюру, який підійде під будь-який образ до 8 Березня. Ніжність завжди в моді!

Після сірої холодної зими виникає гостра необхідність у чомусь новому і свіжому, тому рекомендуємо звернути свою увагу на каміфубукі – новий тренд нейл-дизайну – це коли на прозору основу викладаються сердечка, зірочки і різні геометричні фігурки.

Якщо у святковий день ви вирішили відвідати діловий захід, то краще всього взробити французький манікюр.

Він відмінно підійде як на довгі, так і на короткі нігті. Френч чудово поєднується з діловими аксесуарами та одягом. Такий манікюр можна доповнити декоративними елементами, а також виконувати в яскравих кольорах.

Нагадаємо, астрологи розповіли, як манікюром можна залучити удачу всім знакам Зодіаку. Поради з приводу щасливого манікюру складалися, спираючись на камені, які відповідають знаку Зодіаку. Так, колір каменю може принести велику удачу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час відвідування салонів краси, ви, як клієнт маєте повне право перевірити медичні книжки майстрів, а також стерильність інструментів.

Також"Знай.uа" писав, зелений манікюр завоював велику популярність у 2018 році і дотепер не втрачає актуальності. Безліч симпатичних зелених відтінків гель-лаків з'явилося в колекціях відомих брендів: смарагдовий, трав'яний, хакі, жовтувато-зелений і це далеко не весь перелік, який нам пропонують виробники шеллаків.