Ще Біблія передрекла загибель усього людства. В Одкровенні Іоанна Богослова говориться, що перед Другим пришестям Ісуса Христа на Землі настане Апокаліпсис. Вершники, несучі розправу і кінець світу, підуть на Землю з Нібіру — божественної планети, яка не раз згадувалася у багатьох прогнозах.

Фахівцям з міжнародного коспірологічного співтовариства по вивченню позаземного життя і уфологам вдалося розшифрувати древній манускрипт і вивчити дані, отримані з радіоелектронного телескопа, що знаходиться в північній частині Британії.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

В пророцтві сказано, що саме 8 березня стане останнім днем Землі. Судний день настане для всього людства і відправить грішників у пекло.

Крім того, експерти, що вивчають загадкову планету Нібіру, волають, що вона вже наблизилася до межі Сонячної системи, зависнувши поблизу від МакеМаке і Еріди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Небесне тіло в кілька тисяч разів перевершує за розмірами Землю, а спектральний аналіз підтвердив наявність на ньому життя.

Вчені порівняли дані з пророцтва і виявлену планету і прийшли до висновку, що в пророцтві мова йшла саме про Нібіру. В одкровенні 6:1-8 чітко описані ймовірні події, які відбудуться через кілька днів. І вже 8 березня 4 вершники Апокаліпсису з Нібіру принесуть на Землю смерть і руйнування.

Кінець світу
Кінець світу

Згідно Біблії, цими чотирма вершниками, з великою часткою ймовірності, можуть виявитися прибульці, які прилетять на Землю, щоб знищити людство. Також їх цікавлять ресурси і придатні для життя території.

Зовсім скоро людство може загинути від рук чужоземних загарбників і назавжди зникнути з лиця Землі. А поки залишається сподіватися на те, що прогноз не збудеться і люди залишаться жити на рідній планеті Земля.

кінець світу
кінець світу

Нагадаємо, багато експертів з усього світу намагалися передбачити Апокаліпсис. Вони вказували на безліч військових протистоянь між країнами, які терзають планету і зараз.

Читайте також, звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається. Віруючі по всьому світу б'ють тривогу.

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію. 8 березня Апокаліпсис не відбудеться.