У соціальний мережах мер Черкас - Анатолій Бондаренко - виклав цікаве фото, яке значно активізувало жителів міста.

Коли ти також в тренді .

Geplaatst door Анатолій Бондаренко op Zaterdag 2 maart 2019

Мер вирішив розбавити стрічку сірих буднів і додав трохи "мімімішности", виклавши фото свого кота, на якого він почепив кілька наклейок фірми Apple. Мабуть, Бондаренко захотів слави, як у Порошенка.

"Коли ти теж в тренді", - підписав фотографію Анатолій.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До речі, за день до публікації фото у всьому світі відзначали День кота. "Як по мені, то, дивлячись на сьогоднішній тренд і симпатії людей, киця повинна бути біленькою і з червоним серцем", - натякнув в коментарях на симпатії виборців директор одного з місцевих підприємств, що ремонтує Черкаські дороги, Ігор Віблі.

"Мер Черкас такий багатий, що в нього навіть кіт від Apple))) Живуть же люди", - жартує черкащанка.

Не так давно і Президент України Петро Порошенко вперше запостив фото чотирилапого вихованця.

ПП: Це – перший пост про кота у моїй стрічці. А цей кіт – перший «мешканець» вже заселеного гуртожитку нового зразка для військових у Старичах, і вже святкує новосілля 😊

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 6 december 2018

Таким способом він поспішив повідомити про закінчення будівництва гуртожитку нового зразка для військових на Львівщині, у Старичах.

Користувачі дуже втішались з фотографії кота в стрічці Президента.

" Якщо Президент країни власноруч постить у фейсбуці котиків, то це взагалі +100500 у карму Слава Україні!", "Уииии!!! Коти в стрічці президента!!! Вогонь", - радіють підписники.

Знайшлися й жартівники: "Юлія Тимошенко виступила із заявою, що при ній, ви зможете мати кота, який їсть в кілька разів менше!) Садовий запевнив, що при ньому за котами не треба буде прибирати!)", "Кіт Зеленського буде хрипким голосом жартувати про Порошенка. Кіт Вакарчука заспіває "Не твоя війна". Кіт Ататолия взагалі продасть гуртожиток."

Нагадаємо, австралійка перевела своїх песиків на рослинну дієту: "Мої собаки - вегани"

Раніше, Знай.uа повідомляв, що в мережі показали реакцію кота, який непомітно пробрався в ванну до господині.

Також, портал Знай.uа писав про кішку, яка втомилася поневірятися і шукає нових господарів.