Стримінговий сервіс Netflix придбав права на роман Габріеля Гарсіа Маркеса "Сто років самотності". По книзі буде знято серіал іспанською мовою. Виконавчими продюсерами проекту стануть сини Маркеса, оголосив Netflix, не ставши поки розкривати ніякі інші подробиці.

Габріель Гарсіа Маркес

Роман, вперше опублікований в 1967 році, ніколи раніше не екранізували.

"Сто років самотності" Габріеля Гарсіа Маркеса - одне з найвідоміших творів магічного реалізму. Книга була переведена на 46 мов.

Габріель Гарсіа Маркес

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У романі, дія якого розгортається в вигаданому місті Макондо, описана історія семи поколінь родини Буендіа.

Габріель Гарсіа Маркес (1927-2014) в 1982 році отримав Нобелівську премію з літератури.

Раніше ми писали, що стрімінг-сервіс Netflix викупив права на показ українського телесеріалу "Слуга народу" студії "Квартал 95".

Про це пишуть на сторінках команди кандидата в президенти України Володира Зеленського.

"Ми дуже пишаємося тим, що є творцями українського серіалу, який з'явиться на Netflix. Це прорив для всієї української телевізійної індустрії. Ця угода демонструє всьому світу, що Україна може виробляти якісний контент для міжнародної дистрибуції, а також відкриває нові можливості для українських виробників", — прокоментував угоду Володимир Зеленський.

Крім домовленостей з американськими компаніями, права на демонстрацію серіалу були продані в Казахстан, Молдову та Естонію.

Також раніше повідомлялося, що у вівторок, 5 березня, в Мережі з'явився перший офіційний трейлер фінального сезону популярного фентезійного серіалу Гра престолів. Відео було опубліковано на YouTube-каналі Game of Thrones і вже встигло набрати понад 450 тисяч переглядів, а також 320 тисяч "лайків".

Варто відзначити, що цей трейлер є першим повноцінним. Адже до цього з'являлися виключно тизери або кадри 8 сезону.

Нагадаємо, що телеканал НВО показав перші офіційні фото з восьмого сезону Гри Престолів.

Як повідомляв портал Знай.иа, студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Аладдін.

Також портал Знай.иа писав, що режисер серіалу "Теорія великого вибуху" Стів Холланд розповів, яким буде фінал легендарного шоу.