Відвідувачі карнавалу Ріо-де-Жанейро стали свідками ще одного видовищного моменту щорічного фестивалю.

Чоловік, переодягнений у знаменитого місцевого священика, кружляв над головою натовпу на ховерборді, який він створив власними руками, пише Daily Mail.

"Священик" виявився канадським винахідником румунського походження Олександром Дуру, який продемонстрував в роботі одну зі своїх машин.

Дуру виступив на легендарному карнавалі під час виступу школи самби "Уніао да Ілха". Чоловік парив над натовпом на висоті 12 метрів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це було неймовірно, я думаю, це кращий досвід, який у мене коли-небудь був. Літати на очах у 100 000 чоловік. Я не можу просити про щось більше", — розповів винахідник Дуру.

Александр колись побив рекорд за тривалістю польоту на самодельноем повітряному судні добавил: "Це як безпілотник, але він дуже потужний, тому він трохи нагадує і літак".

Дуру пролетів над юрбою, переодягнений у католицького священика падре Чічеро — духовного лідера народу північно-східній Бразилії.

Дуру в польоті

Чичеро Ромао Батіста, відомий як Падре Чічеро, активно приймав участь у політичному житті країни, будучи членом Консервативної республіканської партії Бразилії.

На Ріо-де-Жанейрском карнавалі, який триває з 1 по 9 березня, тисячі блискучих танцюристів з елітних міських шкіл самби влаштовують видовищний парад через знаменитий самбадром.

Влада нарахувала близько семи мільйонів чоловік, включаючи півтора мільйона бразильських та іноземних туристів, які взяли участь у гігантської вечірку під відкритим небом в цьому році.

Нагадаємо, польський інженер Томаш Патан зміг відірватися від землі на машині для картингу, який він переконструйовані для польотів.

Як повідомляв Знай.uа, британський сміливець довів, що можна спуститися в справжнє пекло і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Також Знай.uа писав, невідоме створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер.