Експерти з Франкфурта висунули нову історію про пришестя Нібіру на Землю. Вони вважають, що наша планета буде залишатися цілою до тих пір, поки за неї воюють прибульці. Кожна з рас, яка зацікавлена у використанні земних ресурсів, володіє приголомшливою технологією. Вона здатна зрушити з місця вбивчу планету і направити її за потрібною траєкторією.

Конспірологи з'ясували, що на нашій планеті проживають представники десяти інопланетних народів, які не є між собою друзями. Земля просто перетворилася на яблуко розбрату галактичних масштабів. Знамениті зелені чоловічки і сірі інопланетяни – це далеко не всі істоти, які планують приватизувати Блакитну планету. Отримати контроль над нею хочуть також андромеанці. Зовні вони нагадують людей, але мають особливість - вони володіють екстрасенсорними здібностями.

Найбільш небезпечними ворогами людей є рептилоїди. Вони полюють зовсім не за рослинністю, земними надрами або водою. Їх мета – людство. Експерти вважають, що ці створіння харчуються виключно людьми. Гуманоїди раси Аннукіан і арктурійські прибульці, навпаки, планують врятувати людей. Незважаючи на відмінності в культурі і зовнішньому вигляді, ці раси є союзниками в боротьбі за виживання людства.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Конспірологи вважають ворогами людей прибульців-драконисів. Вони хочуть захопити третю планету від Сонця для порятунку власного виду.

Експерти вважають, що воюючих прибульців об'єднує загальна мета – всі вони хочуть атакувати Землю Нібіру, щоб вона не дісталася ворогу. За нейтралітет виступають тільки плеядинські прибульці. За однією з гіпотез, він є предками вікінгів. Крім підвищеної сексуальності вони нічим не загрожують землянам.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили риб Апокаліпсису

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття